MEV Dumlupınar İlkokulu’nda “Genç Ofis” var

genc-ofis-mev-dumlupinar-ilkokulu

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer alan MEV Dumlupınar İlkokulu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesi kapsamında açılan “Genç Ofis” öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

MEV Dumlupınar İlkokulu’nda yer alan Genç Ofis, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesi kapsamında ve Okmeydanı Gençlik Merkezi’nin de katkılarıyla kapılarını açmasının ardından faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal alanda yapacakları aktiviteleri destelemek amacıyla açılan Genç Ofis büyük ilgi görüyor. Genç Ofis’ten faydalanan öğrenciler kitap okuma alışkanlarına katkı sağlıyor. Ayrıca bir arada geçirdikleri süreçte faaliyetlerde bulunarak sosyal açıdan da gelişimlerini sağlıyorlar. Öğrenciler ders çalışıp kitap okumanın yanı sıra satranç ve benzeri oyunları da oynayabiliyorlar.

İçişleri Bakanlığı’nın “Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi” kapsamında Sarıyer ilçesinde seçilen okul olan MEV Dumlupınar İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yaşayan öğrencilerin yaşamında olumlu yönde değişiklikler yapmak için faaliyetler gerçekleştiriyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan MEV Dumlupınar İlkokulu Müdürü Hasan Arslan; “Öğrencilerimiz okulumuzun Genç Ofisi’mizden diledikleri gibi faydalanabiliyorlar. Hepsinin de çok hoşuna gittiğini görüyoruz. Artık gün geçtikçe paylaşma duyguları artan, kişisel gelişimlerinde olumlu yönde değişimler olan ve öğrenme duygusuna daha keyifle yaklaşan öğrencilerimiz var. Genç Ofis okulumuz için büyük bir şanstır” dedi.

Exit mobile version