İstanbul 1.Amatör Futbol Ligi 3.Haftanın Ardından

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Poligon Fethiyespor Puana Hasret! Esenlerspor-Poligon Fethiyespor: 3-0

Temsilcimiz 2 hafta sonunda henüz puanla tanışamadı. Bu hafta lider CPS Karlıtepe ile karşılaşacak P.Fethiyespor’un ilk puanlarını alarak kötü gidişine son vermesi bekliyorum.

Kavak Bir Açıldı Pir Açıldı! Neslişahspor-R.Kavağı: 1-4

Sezonun ilk maçında deplasmanda Avcılar GB karşısında beklemediği puan kayıpları ile başlayan R.Kavağı son iki maçında 9 gol atarak 6 puan çıkarmasını bildi. Bu sonuçlarla iddialı olduğunu grubuna hissettirmiş oldu. Bu hafta grubun ikincisi Cevizlisporile kendi sahasında karşılaşacak temsilcimizin bu maçtan alacağı 3 puan Süper Amatör Lig yolunda daha emin adımlarla ilerleme sağlayacaktır.

Emirgan Düşüşe Geçti! Balat-Emirgan: 4-0

Sezona deplasmanda Hamidiye galibiyeti ile başlayan Emirgan son iki maçından ise puansız ayrıldı. Emirgan kötü gidişe dur demek için bu hafta sonu iç sahada oynayacağı Beyoğlu Gelişimspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanacaktır.

Pınarspor Mağlubiyetle Tanıştı! Akşemsettin Parseller SK-Pınarspor: 3-0

Bir önceki hafta oynanan Kadırga maçında kaleci Yusuf’un başarılı kurtarışları ve amatör kümelerin tecrübeli golcüsü Can ile 1 puan kazanan Pınarspor bu hafta deplasmanda grubun iddialı takımlarından Akşemsettin Parseller SK’ne farklı skorla ilk mağlubiyetini almış oldu. Temsilcimizin ilk iki iddiasını sürdürmesi adına puan sıralamasının altlarında yer alan takımlarla üst üste yapacağı üç maçtan 9 puan çıkararak yola devam etmesi gerekiyor. Kadroda yer alan tecrübeli isimlerle bu hedefe rahatça ulaşılabileceğini düşünüyorum.

Paşa Hükmen Galibiyet Bekliyor! Reşitpaşa-Esenyurt Acarspor: Maç Tatil Edildi

Maç0-0 devam ederken 34. dakikada kırmızı kart gören E. Acarspor 17 numaralı futbolcusunun hakeme saldırması nedeniyle maç hakem kararı ile tatil edildi. Bu maçla ilgili İSTFİT’in alacağı karar bekleniyor. Maç sonucunun hükmen 3-0 temsilcimiz Reşitpaşa lehine tecelli edeceği bekleniyor.

Ferahevler’de İşler Yolunda… Çıksalın Spor-Ferahevler: 2-2

Sezona yeni bir kadro oluşumu ile giren ve ilk iki haftada farklı skorlarla 6 puan toplayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Ferahevler favori çıktığı maçta maçın 20. Dakikasında 1-0 öne geçtiği maçta 1 puanı maçın uzatma dakikalarında rakip kalecinin mucize bir şekilde topu kendi ağlarına göndermesi sonucu bulmuş oldu. Ferahevler oyunun genelinde çok gol pozisyonuna girip bunlardan yararlanamadı. Bu hafta kendi sahasında Mecidiyeköy ile karşılaşacak temsilcimiz Ferahevler’de ünlü taraftar grubu GreenSoldiers’un tribün şov yapması bekleniyor.

Bahçeköy İlk Puanlarını Aldı! Yahya Kemal-Bahçeköy: 2-3

İlk iki maçında tek farklı mağlubiyetler alan temsilcimiz Bahçeköy 2.Hafta maçında Yahya Kemal’i deplasmanda 3-2 yenerek ilk puanlarını almış oldu. Bahçeköy’ün her maçta gol ya da goller bulması defansif yönünü biraz daha iyileştirmesi durumunda daha fazla galibiyet getirebilecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.