İzmir’de TÜMKİAD rüzgarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) İzmir İl Başkanlığı’nın Kaya Thermal Otel’de görkemli bir açılış gecesi düzenledi. Açılış törenine; İzmir’in önde gelen siyasileri, milletvekilleri, iş insanları ve kurum ile kuruşların yöneticileri ve üyeleri katılım sağladı.

Gecede ilk olarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından TÜMKİAD’ın tanıtım filmi gösterildi. Söz konusu gösterimin ardından ise sahneye TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu çıktı. TÜMKİAD İzmir İl Başkanlığı Kaya Thermal Otel’de düzenlenen coşkulu törenle açıldı. Törende adeta bir gövde gösterisi yapan TÜMKİAD’da Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, “Hiçbir siyasi partinin ne arka bahçesi ne de ön bahçesi olacağız” dedi.

Açılış töreninde bir araya gelenlerin alkışlarıyla salona giriş yapan Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, kürsüdeki konuşmasında çok yönlü bir sesleniş gerçekleştirdi. Yeni yüzlere kapılarının açık olduğunu vurgulayan Tanrıkulu, “Hiçbir siyasi partinin ne arka bahçesi ne de ön bahçesi olacağız. Biz devletçi sevdayı bu ülkeye kazandıracağız. Ne sağcı ne de solcu olacağız. Ülkesini seven ve bu topraklarda din, dil, ırk ne olursa olsun önce insan olacak ve bu ülkeyi benimseyecek değerli katkıları olacak. Ülkemizin geleceği çocuklar için bu durum çok önemli” diye konuştu.

Milliyetçilik duygularına vurgu yapan TÜMKİAD Genel Başkanı Tanrıkulu, “Eğer Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak istiyorsanız Çanakkale’ye, Soma’ya, Diyarbakır’a, Rize’ye ve 81 ile gideceksiniz. Rengi, dili, ırkı farklı olan her insanın bu topraklar için can verdiğini göreceksiniz. İzmir bu ülkenin ekonomisini şaha kaldıracak. Bu şehrin ülke ekonomisini zirveye taşıyacağını biliyor musunuz? Tarımcılıkta özellikle köy ve tarım kültürünü Türkiye’de yok ettik. Teknolojide ne kadar gelişirseniz gelişin, teknolojide üremediğinizde ilk olarak ekmeğe, toprağa muhtaç olacağımızı koronavirüs salgınında gördük. Bu ülkede tarımda, hayvancılıkta, turizmde, sanayide İzmir’in ne kadar önemli bir şehir olduğunu biliyorum” diyerek üretimi, tarımı ön planda tutan bir politika izlenmesi gerektiğini açıkladı.

Almina Besra BABAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.