Rize Başkan Kurşun’u bağrına bastı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un Sıla-i Rahim ziyaretleri Rize ve ilçeleriyle devam etti.

Kısa bir süre önce Sıla-i Rahim Anadolu Ziyaretleri kapsamında başlayan çalışmalarda, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve Yönetim Kurulunu temsil eden bir grup, Sivas ve Erzincan’ın köylerini ziyaret etmişlerdi. O günlerde çıkan yangın üzerine ziyaretini yarında keserek yangın bölgelerine geçen Kurşun ve yönetim kurulu, daha sonra sel felaketinde ağır hasara uğrayan Bartın, Sinop ve Kastamonu’nun ilçelerinde yardım çalışmalarında bulundu.

İFTARDA KÖYÜN MİSAFİRİ OLDU

Ziyaretlerine Rize’nin ilçe ve köyleri ile devam eden AK Parti Sarıyer Başkanı Kurşun, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ile görüştü, Yiğitler köyünde Şehit Murat Kabil’in kabrini ziyaret etti, Yiğitler köyü ve Erenköy köyünde vatandaşlarla hasbihal etti. Ardından Yemişlik Köyü Muhtarı Sultan Koç ve Cami İmamı Aziz Canım’ı ziyaret eden AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, Yemişlik Köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Son olarak Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Salih İşyar’ı ziyaret edip, köy meydanında Elmalı sakinleriyle buluşan Halil İbrahim Kurşun ve ekibi, iftarda Elmalı köyünün misafiri oldu.

“GÜNÜMÜZE RENK, GÖNLÜMÜZE MUHABBET KATTINIZ”

Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun açıklamasında “Geçtiğimiz sene İstanbul’un incisi Sarıyer’den yola çıkarak, Anadolu’nun bağrına yaptığımız ziyaretleri bazı afetler nedeni ile yarıda bırakmak zorunda kalmıştık. Bu sene kaldığımız yerden devam ettiğimiz Sıla-i Rahimimizde güzel Rize’mizin İlçe ve köylerindeki hemşerilerimizle buluştuk. Rize’nin güzel insanları; günümüze renk, gönlümüze muhabbet, vaktimize bereket kattılar. Dostluklarını ve samimiyetlerini bir an bile esirgemeyen tüm Rizeli kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.