Sivas EN’leri ödüllerine kavuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Bileşenleri Konseyi tarafından düzenlenen Uluslararası 4. Sivas En’leri Aşık Veysel Ödülleri sahiplerini buldu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde Sivas Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan ve Dilara Kırmıt’ın renkli sunumlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde sanat, basın, eğitim, ticaret ve spor alanlarında başarılarıyla öne çıkan Sivaslı 58 isim ödüle layık görüldü.

Uluslararası 4. Sivas EN’leri Aşık Veysel Ödülleri takdim töreni İstanbul Esenler’deki Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede gerçekleştirildi. “Yeni Nesil Hemşehricilik” vizyonuyla yola çıktıkları günden bu yana Sivas’a başarılarıyla değer katan isimleri ödüllendiren Sivas Bileşenleri Konseyi, yine muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. UNESCO tarafından 2023’ün Aşık Veysel yılı ilan edilmesinin ardından Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan ve yönetiminin “Aşık Veysel Ödülleri” olarak hazırladığı ödül gecesine yoğun katılım oldu. Sivas Bileşenleri Konseyi tarafından yeni nesil hemşericilik vizyonuyla bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen, her alanda başarılı, yetenekli, nitelikli Sivaslıların daha çok tanınmasına katkı sağlamak amacıyla verilen ödüller, Sivas’ın öne çıkan isimlerini bir araya getirdi.

GECEDE 58 İSİM ÖDÜL ALDI

Müslüm Türkcan, Dilara Kırmıt ve Mustafa Yılmaz’ın keyifli sunumlarıyla gerçekleşen Uluslararası 4. Sivas En’leri Aşık Veysel Ödülleri töreninde 58 isim ödüllerini aldı. Ödül alan isimler arasında TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Anadolu Arslanları İş Adamları Derneği Genel Başkanı Orhan Aydın, Plastay Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sinan Sungur, Bağdat Baharat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Danacı, Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş, Prof. Dr. Arif Şanlı, Teknik Direktör Mustafa Dalcı, eğitimci-araştırmacı Kubilay Dökmetaş, Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, DHA Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, sanatçı Çilem Duman, film yönetmeni Ali Eşitmez, sinema oyuncuları Halil Ergün ile Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü ve Ulusal Radyo Programcısı Rukiye Ay yer aldı. Sanat, basın, eğitim, ticaret ve spor kategorisinde çok sayıda isim de ödüle layık görüldü. Gecede Sivaslıyıh Gardaş sinema filmi Yönetmeni Gökhan Keskin ve usta oyuncu Halil Ergün başta olmak üzere filmin oyuncularına ödülleri verildi.

ÇİLEM DUMAN SESİYLE BÜYÜLEDİ

Uluslararası 4. Sivas EN’leri Aşık Veysel Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu muhteşem gecede Sivaslı sanatçılar şarkılarını söyledi. Aşık Veysel’i anlatan gösterimlerin de yer aldığı gecede plaket takdimleri yapıldı. Her yıl olduğu gibi yine yoğun katılım ve muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen ödül töreninde Cumhuriyetimizin 100. yılına “Türkiyem Benim” şarkısıyla damga vuran ve popüler parçalarıyla liste başı olan Sivaslı sanatçı Çilem Duman “Popüler Ses Sanatçısı” ödülünü aldıktan sonra sahne aldı. Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası 4. Sivas En’leri Aşık Veysel Ödülleri, alanında başarılı olarak Sivas ile özdeşleşen isimlerin emek ve tecrübelerini topluma anlatarak yine farkındalık yarattı.

“SİVAS SEVDALISI DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE”

“Sivas’ı methetmeye, Sivaslıyı övmeye devam” sloganıyla yola çıktığı günden bu yana Sivaslıları bir araya getiren Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan; “Sivas Bileşenleri Konseyi olarak ”Yeni Nesil Hemşehricilik vizyonuyla çıktığımız bu yolda ciddi bir emek ve özveri ile organize ettiğimiz Uluslararası 4. Sivas EN’leri Aşık Veysel Ödülleri Takdim Törenini başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Katılım sağlayarak sözümüzü değer katan başarılarıyla, yetenekleriyle ve önerileriyle ufkumuzu açan değerli hemşehrilerimize, destekleriyle yeni hayaller yeni hedefler belirlememizi sağlayan çözüm ortaklarımıza ve Sultan Şehir Sivas sevdalısı ebedi dostlarımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Aralık 2023, 16:29

    Güzel organizasyon ve güzel haber için teşekkürler

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.