Yat kiralama şirketi arıyorsanız önerimiz Boğaz Çocuğu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yat kiralama hizmeti alarak özel bir gününüzü en kaliteli şekilde kutlamak ya da şirketinizin önemli misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak istiyorsanız sizlere İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibiyle saatlik ve günlük yat kiralama hizmetleri sunan Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz. Uyguladığı şeffaf fiyat politikası ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektördeki diğer yat kiralama şirketlerinden çok farklı bir konumda olan Boğaz Çocuğu firmasından bireysel ve kurumsal anlamda ihtiyacınız olan her türlü organizasyon için yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

EN AZ 2 SAATLİK KİRALAMALAR

Boğaz Çocuğu, filosundaki tüm yatları en az 2 saat üzerinden kiraya veriyor. 2 saatten çok daha kısa hatta 30 dakika bile kiralama yapmak istediğinizde şirkete yine 2 saatlik yat kiralama ücretini ödemeniz gerekiyor. Günlük kiralamalar sabah 10:00 ile akşam üzeri 18:00 saatleri arasında toplamda 8 saat üzerinden organize edilerek genelde Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turları ile tercih ediliyor ancak ihtiyacınız olan tüm özel organizasyonlar için de günlük yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca şirket yat kiralama hizmetini sadece ilkbahar ve yaz ayları ile sınırlı tutmayıp her türlü donanıma sahip lüks yatlarını 12 ay süresince kesintisiz olarak kiralama imkanı sunuyor. Önceden kendilerine kaparo gönderip rezervasyon yaptırmak koşuluyla tüm sene boyunca ne zaman isterseniz kendilerinden saatlik ve günlük yat kiralama hizmeti alabilme imkanına sahipsiniz.

TÜM ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Bireyler ve kurumların en özel günlerini organize eden Boğaz Çocuğu sıklıkla doğum günü kutlamaları, sürpriz evlenme teklifleri, romantik yıldönümü yemekleri, bekarlığa veda partileri, mezuniyet baloları, fasıl geceleri, düğün eğlenceleri, nişan törenleri, yüzme turları, iş yemeği ve toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Burada ismini yazmadığımız tüm özel organizasyonlar için kendilerinden kahvaltı, kokteyl ya da yemek menüler eşliğinde yat kiralama hizmeti alabileceğiniz gibi yatları kuru olarak kiralayıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilme imkanına da sahipsiniz. Dışarıdan malzeme getirip yatın mutfak ekipmanlarını kullanmak istediğinizde kendilerinden garson alma zorunluluğu doğacaktır.

SİZE EN YAKIN KALKIŞ/VARIŞ NOKTALARI

Boğaz Çocuğu filosundaki yatlar genelde Bebek, Kuruçeşme ve Arnavutköy sahillerinde bağlı olduğundan organizasyon günü kalkış ve varış noktası olarak genelde bu sahiller kullanılıyor. 5-10 dakikalık yakın mesafedeki Kuleli, Kandilli, Ortaköy ve Rumeli Hisarı sahilleri de ekstra ücret talep edilmeden kullanılabilir ancak yatların bağlı oldukları yerlere daha uzak mesafedeki sahillerden yata giriş yapmak ya da inmek isteyenlerin ek ücretler ödemeleri gerekebilir. Ayrıca marina ve iskele gibi kullanımı ücretli olan yerlerin kullanılmasını isteyen misafirlerin bu noktalardaki palamar ücretlerini ödemeleri gerekiyor çünkü yat kiralama hizmeti sunan tüm şirketler boğazdaki ücretsiz alış/bırakış noktalarını kullanmaktadır.

ONLİNE FİYAT TEKLİFİ ALMA

Boğaz Çocuğu şirketi sunduğu tüm hizmetler için talep ettiği net ücretleri yatkiralama.com adresinde liste halinde sunduğu gibi kiralık yatların detay sayfasına yerleştirdiği fiyat hesaplama aracını kullanarak online fiyat teklifi alabilme imkanına da sahipsiniz. Fiyat hesaplama aracına yat kiralama süresinizi, kişi sayınızı, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretlediğiniz an fiyat teklifi alacak, organizasyon için ödemeniz gereken toplam ücreti ekranda göreceksiniz. Gördüğünüz gibi fiyat teklifi almak için hiçbir yere e-mail göndermeniz ya da telefon açmanız gerekmiyor çünkü ihtiyaç duyacağınız bilgiden çok daha fazlası yat kiralama sitesinde mevcut. Siteye giriş yapıp merak ettiğiniz her şeyi öğrendikten sonra rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak Boğaz Çocuğu ile bağlantı kurabilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için ön koşulun kendilerine kaparo ödemesi göndermek ve talep edilen miktarın organizasyon için ödenecek toplam ücretin yarısı olduğunu bilmenizde fayda var..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Mayıs 2023, 23:03

    yatkiralama.com sitesinin yeni hali çok daha profesyonel olmuş. Ayrıca İstanbul bölgesine ilaveten lokasyon olarak Bodrum, Göcek, Marmaris ve Fethiye’de eklenmiş. Kiralama bölgelerindeki yapılabilecek aktiviteler de çok faydalı içerikler barındırıyor.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.