Metin Akman

Bu bayramda da evdeyiz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selamlar dostlarım;

Bir seneden fazladır yazılarıma pandemi denen musibeti anlatarak başlamaktayım bütün insanlığı bıktıran birçoklarımızın vefatına sebep olan ne makam ne mevki ne genç ne yaşlı tanımayan adeta insanlığın sonunu getirmeye çalışan bir virüs olarak hayatımıza girmiştir. İnsanoğlu yaşam mücadelesini yaşam şartlarının zorluklarına karşı kendini koruyarak devam ettirmeye çalışıyor. Allah’ın insanlara vermiş olduğu akıl sayesinde virüsü yok edecek ilaç ve aşıyı bulmaya çalışıyorlar. Bugün kullanıma sunulan aşılar halkımız tarafından muhakkak olunmalıdır, virüsün ölümcüllüğünü çok düşürdüğü tespit edilmiştir. Çok önemlidir.

Bu araştırmalar devam edecek ama en başından beri korunma çaresi olan temizlik maske ve mesafe kuralına uyulması en önemli kural olmalıdır. (tmm) Kısaca hayati önem taşımaktadır çünkü virüsü almadığımızda virüs bize dokunamıyor. Herhalde önemini anlamışızdır diye düşünüyorum. Diğer taraftan dünya milletleri bu virüsün ölümcül baskısı altındayken bile birbirlerine menfaat kurnazlığı yapmaktan çekinmiyorlar. ABD dünyayı ben yarattım dercesine ülkemize karşı düşmanca tavrını sürdürüyor. ABD başkanı lobilerin isteğini yerine getirmek için tarihi hiçe sayarak Osmanlı’nın Ermeni’lere soykırım yaptığını kabulleniyor. Türkiye’ye karşı tavır alıyor.

Tarihte Ermeni’lerin Türklere yapmış oldukları kötülükleri hatta ordu cephede savaşırken içerde Ermeni çetelerinin köylerimizi yağmalayıp insanlarımıza işkenceler yaparak öldürmelerini düşmana casusluk yapmalarını bu yüzden yüzlerce şehit vermemizi bu yüzden düşmanın topraklarımıza girmesine sebep olduklarını görmezden gelip Türklerin soykırım yaptığını kabullenerek tarihin akışını değiştireceğini zannetti herhalde ama tarih bir kere yazılır. ABD Başkanı karanlıklarla dolu kendi tarihine bakmadan saygısızca ve küstahça tarihi değiştirmeye çalışıyor.

Devletimiz gerekli çıkışlarını yapıyor muhalefet partileri biri hariç(o birinin ne olduğu belirsiz anlamsız)tepkilerini gösteriyorlar. Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce’nin çok gerçekçi ve etkili tepkisini yazmak istedim. “Irak’ta ve Vietnam’da milyonlarca cana mal olan, yüz binlerce Kızılderi’liyi vahşice katleden ve bitmiş bir dünya savaşı sonrası deney yapmak için Japonya’ya iki atom bombası atan bir toplumun başkanı olarak Türkiye’ye soykırım suçlaması yapmak Biden’in haddi değildir.” ABD Başkanının yaptığı tamamen siyasi bir söylemdir.

Ekonomi düzelemiyor, büyük sıkıntı burada bu sıkıntıyı hepimiz yaşıyoruz. Devletimizi yönetenler sıkıntıları azaltmak için uğraşıyorlar. Aşıların hızla bütün halkımıza yapılması için çalışılıyor. Pandemi kısıtlamaları bitmeden ekonomide de düzelme istediğimiz gibi olamayacaktır. 23 Nisan bayramımızı da istediğimiz gibi kutlayamadık tabi ki. Ramazan Ayı’nı idrak etmekteyiz bayrama da hep birlikte ulaşırız ve pandeminin azalmasıyla bayramımızı moralli ve umutlu geçirebiliriz

17 Mayıs’a kadar tam kapanma açıklandı. İnşallah o tarihte pandemi iyice azalır neşemiz moralimiz yerine gelir. Şanlı ordumuz PKK’yı bitirmek için Irak’ın dağlarında mağaraları tek tek temizleyip yok etmekte kalleş çocuk ve masum insanların katili teröristleri yok etmektedir. Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun, bu güne kadar vatanı için hayatlarını feda eden şehitlerimize rahmet gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Allah ordumuzu her yerde muzaffer eylesin inşallah. Bazı insanlar maalesef başka insanları kandırıp dolandırmaktan geri kalmamakta bazı insanların kolay para kazanma sevdalarını kötüye kullanıp vaatlerde bulunup onların birikimlerini toplayıp ortadan kaybolmaktadır. Bu aşağılık insanların cezalarını muhakkak çekmeleri gerekmektedir. Kanundan kaçılamayacağını anlamaları lazımdır.

Ramazan Bayramı yaklaşmakta bu bayramda da evdeyiz. İnşallah hepimiz sağlıklı ve moralli enerji dolu olarak karşılarız bayramı, hepinize sevgiler dostlarım. İnşallah özlemlerimizi giderecek iyileşmeler gerçekleşecektir.

Hoşça kalın, sevgiyle kalın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.