Metin Akman

Mutlu olmak hepimizin hakkıdır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dostlarım; ekonomiyle olan sorunlarımız bitmiyor. Gıda piyasaları halkın alım gücünü çok zorlamaya başladı. İnsanlarımız mecburen daha çok para verip daha az alabiliyorlar ve normal beslenemiyorlar.

Halkın umutları bazı küçükmüş gibi görünen büyük kararlara bağlanmış durumda asgari ücretin açıklanması gibi memurların kat sayı sorunları gibi memur ve sigortalı emeklilerin aylıklarına zam durumu gibi…

İktidar olmak her zaman bayram gibi değildir. Hele yeni Cumhurbaşkanı sisteminde karar merci tek adama bağlı yani seçilmiş Cumhurbaşkanı’na bağlı olduğundan işlerin iyi gitmediği ve istenmeden yapılan hatalar büyük sorunlara yol açtığı zamanlarda, halkın yaşamına direk etki ediyor yaşam standardını düşürüyorsa alım gücünü düşürüp halkı sıkıntıya düşürüyorsa insanlar bunalıma giriyorsa yapılmış olan iyi işleri de göremez olurlar.

Bu durum siyasette hiç istenmeyen durumdur. Çünkü kamuoyu düşmeye başlamıştır demektir. Halkımız umutlanmak istiyor bu da en tabi hakkıdır yaşama sevincidir.

İnsanlarımız yaşama sevincini kaybetmemelidir. Bugün için ekonomi siyasetten daha önemlidir. Siyasetçiler ve üniversitelerimiz dahil iktisat kariyeri olan her bilim adamı kısa ve uzun vadede ne yapılabilir konusuna katkı yapmalıdır.

Seçim günü hızla yaklaşıyor. Hepimizin istediği daha güzel dertleri azalmış bir Türkiye’de mutlu ve huzurlu yaşayabilmek. Türkiye’mizi yüceltecek yükseltecek evlatlarını yetiştirebilmektir. Bu istekler hak edilen isteklerdir.

Yeni yıla çok az bir zaman kaldı, yeni umutlarla gireceğimiz 2022’nin sorunlarımızın azaldığı, milletçe güleceğimiz, hükümetimizin ve A’sı, B’si, C’si olmadan bütün belediyelerimizin halkımızın dertlerini sıkıntılarını azaltmak için çalışacakları bir yıl olacaktır temennim budur.

Yeni yılda hepimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Mutlu olmak hepimizin hakkıdır. Umuda, iyiliğe güzelliklere, sevgiye ve dostluğa kapımız hep açık olsun. Hoşça kalın, sevgiyle kalın güzel insanlar…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.