Şile Belediyesi’nden 336 milyona satılık arazi!

sile_belediye_baskani_ozgur_kabadayi_parsel_parsel_satiyor1

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, belediyeye ait 4 adet çok değerli parseli toplam 336 milyon liradan satışa çıkardı. Sahilköy, Balibey ve Çayırbaşı mahallerinde bulunan ve büyüklüğü 14 dönüm olan parsellerin satışı 20 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

31 Mart 2024 belediye seçimlerinden AK Parti’den CHP’ye geçen Şile’de, belediye mülkiyeti kendisine ait çok değerli parselleri satışa çıkardı. CHP’li Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, meclisten geçirttiği karar doğrultusunda belediyeye ait 4 adet parseli ihaleyle satacak. Satışa çıkarılan parseller, Sahilköy, Balibey ve Çayırbaşı mahallelerinde yer alıyor.

BALİBEY’DEKİ 9 DÖNÜM ARAZİYE 200 MİLYON İSTENİYOR!

Şile Belediyesi’nin satışa çıkardığı parseller, Sahilköy Mahallesi’ndeki 3061 ada 142 parsel, 3061 ada 143 parsel, Balibey Mahallesi’ndeki 368 ada, 70 parsel ile Çayırbaşı Mahallesi’ndeki 663 ada 15 parsel. Sahilköy’deki 932’şer metrekarelik parsellere 10 milyon 500 biner lira değer biçilirken, Çayırbaşı’daki 2 bin 906 metrekarelik parsele ise 115 milyon lira lira değer tespit edildi. Şile Belediyesi’nin satışa çıkardığı en değerli parsel olan Balibey’deki 9 bin 335 metrekarelik araziye ise tam 200 milyon lira değer biçildi. Bu arazi İsmet Ay Caddesi ile Ağlayankaya Caddesi arasında denize yakın bir bölgede yer alıyor. Toplamı yaklaşık 14 dönüm olan arazilere 336 milyon lira bedel biçildi.

PARSELLER, 20 MART’TA TEK TEK SATIŞA ÇIKARILACAK!

Arazilerin satış ihalesi 20 Mart 2025 tarihinde saat 14.00’te başlayacak, parseller yarım saat arayla tek tek ihaleye sunulacak. 5 bin lira ödeyerek şartname satın alınabilecek olan ihale, Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

Gözden Kaçmasın
İmamoğlu AK Parti’yi kırmadı! CHP’li Şile Belediyesi’ne 3 jest yaptı!
Haberi görüntüle
Exit mobile version