Neden Be Collagen kullanmalıyım?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tepeden tırnağa yenilenmeniz için muhteşem bir altın gençlik iksiri olan Be Collagen siz kadınlar için her şeyi düşünmüş. İçerik olarak bu ürün kadınların ihtiyacı olan zengin kolajen içeriğinin yanı sıra vitamin ve hücre yenileyici bileşenlere sahip olduğu için bütçe ve zaman kaybı yaşamayacaksınız!

Biotin, C vitamini,Q10,Hidrolize Kolajen,Tip I ve Tip II Kolajen,Glutatyon ve daha fazlası cildiniz ile birlikte tüm vücudunuz için muhteşem bir kombinasyon! İçerisinde bulunan 6.000 mg hidrolize kolajen cildimizin daha sıkı olmasını sağlar, kırışıklıkları azaltır. Kolajen sayesinde saçların yapısını güçlendirir. Koenzim Q10, hücre yenileyici özelliği ile cilt hücresini uyararak cildi gençleştirir. Tip I ve Tip II Collagen, cildinizdeki çizgileri ve kırışıklıkları ortadan kaldırmada etkili olup cildinizin esnekliğini en üst seviyeye çıkarır aynı zamanda tırnak sorunlarınızın giderilmesinde oldukça önemli bir değere sahiptir. Hyaluronik Asit ise, cildin nemli kalmasını sağlayarak cildin elastikiyetini sağlar.

Cilt sağlığı ve güzelliği için kolajen vazgeçilmez bir unsurdur. Cilt;sıkılık,pürüzsüzlük,kırışıksız,nemli ve ışıltılı görünüm için yeterli miktarda ve bozulmamış yapıda kolajenin varlığına ihtiyaç duyar. Kolajen üretimi yavaşlayan vücut ilk belirtilerini; ciltte kuruluk, kırışıklık, sarkmalar, tırnaklarda incelmeler, saçlarda kopma ve dökülmelerle göstermeye başlar.

HİDROLİZE KOLAJEN , Q10 , BİOTİN, TİP 1 – TİP 2 KOLAJEN , HYALÜRONİK ASİT içeren takviye edici gıda!

Kampanyalı olarak Hepsi Burada ve Trendyol’da SATIŞTA!
www.intraline.com.tr

“Bİ KOLAJEN’den daha fazlası”

“KENDİNİZE EN GÜZEL HEDİYE”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.