Son 1 haftada 200 BİN KİŞİ sariyergazetesi.com’u okudu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 yıldır yayın hayatını sürdüren Sarıyer Gazetesi’nin internet sitesi özel ve ses getiren bomba haberleriyle okunma rekorları kırıyor. Son 1 haftada 200 bin tekil ziyaretçi SARİYERGAZETESİ.COM okudu. Yazılarıyla olay yaratan yazarımız GÖLGE ADAM’ın okunma sayısı 50 bini geçti, Gölge Adam okunma sayısıyla ünlü gazetecileri bile kıskandırdı…

Gazeteci Bekir Batu’nun sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Sarıyer Gazetesi okunma rekorları kırıyor. Ulusal tarzdaki belgeli haberlerimiz, pek çok ulusal medyada da haber konusu oluyor. Bekir Batu’nun yayınladığı belgeler sayısız internet sitesinde gazetemiz kaynak gösterilerek kullanılıyor. Kartal Belediyesi başta olmak üzere İstanbul’daki belediyelerle ilgili yayınladığımız belgeler siyasetin merkezine oturdu. Son 1 haftada 200 binden fazla tekil ziyaretçi alan SARİYERGAZETESİ.COM, gazetecilikte yeni bir çığır açtı.

GÖLGE ADAM’IN OKUNMA SAYISI 50 BİNİ GEÇTİ!

Yazarımız GÖLGE ADAM’ın yazıları ise olay yaratmaya devam ediyor. Gölge Adam’ın “Sarıyer Belediyesi’nde 300 kişi istifa etti” başlıklı köşe yazısı 50 bini aşarak okunma rekoru kırdı. Gölge Adam’ın tıklanma sayısı ünlü pek çok gazetecinin köşe yazılarını bile geride bıraktı.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu; “Hedefimiz günlük okunma sayısını 100 BİN tekile ulaştırmak. Artık bir yerel gazete değil, ulusal medyanın da sürekli takip edip örnek aldığı bir gazeteyiz. Hedefimize gazetecilik kalitemizi daha da arttırarak mutlaka ulaşacağız” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.