İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
25 Haziran 2025 Çar

Sarıyer’de okul servislerine denetim

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de trafik ekipleri, okulların ilk gününde öğrenci servislerini denetledi. Denetimlerde eksiği olan sürücülere ceza kesildi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 15 günlük sömestr tatilinin ardından yeniden başladı. Okulların ilk gününde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri ile trafik polisleri, Sarıyer’de servis araçlarını denetledi. Araçları tek tek durduran ekipler, servis şoförlerinin evraklarını kontrol ederek Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Denetimler sırasında eksiği bulunan araçlara ceza uygulandı.

Sarıyer Büyükdere Caddesi İTÜ önünde yapılan denetimlerde servis araçları tek tek durduruldu. Aracında çakar bulunan bir personel servis aracına da bin 823 lira cezai işlem uygulandı.

Trafik ekiplerinin uygulamalarını sürücüler de destekledi. Ceza yiyen servis şoförü Dursun Şirin denetimleri olumlu karşıladığını belirterek “Arkada dur levhası ampulü patlamış, başka bir sıkıntı yok. Ne yapalım cezamızı çekeceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.