İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
12 Haziran 2025 Per

Sarıyer’de zehirli yılan paniği! Polis el koydu!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Maslak’ta yaptıkları sokak uygulaması sırasında içinde biri piton, ikisi Mısır yılanı olmak üzere 3 yılan ele geçirdi.  Zehirli yılanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan Canberk Ö.’ye 60 bin lira para cezası kesildi.

Sarıyer Maslak‘ta yılan paniği yaşandı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Maslak’ta yaptıkları rutin uygulamalar sırasında durdurdukları bir araçta 3 zehirli yılan ele geçirdi. Bagaj ve arka koltukta cam fanuslar içerisinde biri piton, ikisi Mısır yılanı (corn snake) olmak üzere üç zehirli yılan ele geçirildi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 34 EVC 099 plakalı araçta gördükleri yılanlar nedeniyle büyük bir şaşkınlık geçirdi.

60 BİN LİRA CEZA KESİLDİ, ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI!

Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği’nce ele geçirilen yılanlar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Canberk Ö. (26) hakkında, “Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet” ile “av ve yaban hayvanları ile bunlardan elde edilen ürünlerin bulundurulması, üretimi ve ticareti” kapsamında adli işlem başlatıldı. Ayrıca şüpheliye 60 bin 189 lira idari para cezası kesildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Canberk Ö., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Zafer Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Ayşegül Özsoy getirildi
Haberi görüntüle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.