İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
18 Haziran 2025 Çar

Fatih Belediyesi 764 milyona araç kiraladı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Fatih Belediyesi, 36 kalemden oluşan araç kiralama ihalesini tam 764 milyon 939 bin lira bedelle Akmercan ailesine ait ESENBEY Otomotiv şirketine verdi. Yaklaşık maliyeti 883 milyon lira olan ihale, verilen tek geçerli teklifle rakipsiz- rekabetsiz şekilde bu şirketin oldu. İhalenin sözleşmesi 29 Mayıs 2025 tarihinde imzalandı.

AK Partili Fatih Belediyesi, Akmercan ailesine ait Esenbey Otomotiv İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi’ne dev bir ihale daha verdi. Fatih Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2025/396602 kayıt numarasıyla açtığı ihaleyi 2 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 883 milyon 207 bin 600 lira olan ihalede, 36 kalemden oluşan araç kiralanması istendi. İhalede hizmet süresi 20 Mayıs 2025 ile 26 Ağustos 2027 tarihleri arasında gösterildi.

764 MİLYONLUK İHALE RAKİPSİZ- REKABETSİZ YAPILDI

Dev ihaleyi verdiği tek geçerli teklifle Esenbey Otomotiv İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi aldı. Şirket ile belediye arasında 29 Mayıs 2025 tarihinde tam 764 milyon 939 bin liralık ihale sözleşmesi imzalandı. Rekor ihalenin rakipsiz ve rekabetsiz şekilde tamamlanması dikkat çekti.

Esenbey Otomotiv şirketi, Fatih Belediyesi’nden 9 Eylül 2024 tarihinde 864 milyon liralık bir araç kiralama ihalesi daha almıştı.

ESENBEY OTOMOTİV ŞİRKETİ AKMERCAN AİLESİNE AİT!

Sarıyer Gazetesi’nin yaptığı araştırmaya göre; ESENBEY OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ araç kiralama ve temizlik ihalelerinin vazgeçilmez ailesi Akmercanlar’a ait. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Esenbey Otomotiv Esenler ilçesi Birlik Mahallesi 796. Sokak No:34 Kat:3 D:1 adresinde faaliyet gösteriyor. Şirket AKMERCAN TURİZM şirketiyle aynı binada faaliyette. 14 Temmuz 2004 yılında kurulan 10 milyon lira sermayeli şirketin sahipleri Cemal Akmercan, Eren Akmercan, Halit Akmercan. Eren ve Halit Akmercan şirkette 1’er milyon liralık sermayeyle küçük hissedarken, Cemal Akmercan 8 milyon liralık sermayeyle şirketin yüzde 80’lik hissesine sahip.

İŞTE “O” İHALENİN BELGELERİ!

Gözden Kaçmasın
thumbnail
AK Partili Fatih Belediyesi’nden Akmercan’a 864 milyonluk ihale!
Haberi görüntüle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.