İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
20 Haziran 2025 Cum

Sarıyer protokolü iftarda buluştu

Sarıyer Belediyesi geleneksel ilçe protokol iftarı Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sarıyer Belediye Başkan M. Oktay Aksu, iftara katılan protokole teşekkür ederek, birlik, dayanışma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi geleneksel ilçe protokol iftarı Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar yemeği, Sarıyer’deki siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ile farklı alanlardan birçok ismi bir araya getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP PM Üyesi Bedirhan Berk, CHP İstanbul il Başkanı Özgür Çelik ve il yöneticileri, Hindistan Başkonsolosunu temsilen Konsolos Dr. Rishabh Shukla, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve ilçe yöneticileri, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Canan Güven ve ilçe yöneticileri, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Kent Konseyi Başkanı Dr. Sibel Kumbasar Bayraktar ile yerel basın mensupları da katılanlar arasındaydı.

BAŞKAN AKSU: PAYLAŞMAK EN GÜZEL GELENEĞİMİZDİR

Sarıyer İlçe Müftüsü Faruk Güneş’in okuduğu ezanın ardından oruçların açıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı M.Oktay Aksu, “Çok değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Ramazan ayı birlik, beraberlik ayı olduğu gibi aynı zamanda olanın olmayana verdiği, paylaştığı bir aydır. Paylaşmak bizim en güzel geleneklerimizden biridir.Çevremizde yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi herkese elimizi uzatmaya özen gösteriyoruz. Sizlerden de çevrenizde yaşanan bu durumlara karşı duyarlı olmanızı rica ediyorum. Ramazan dayanışma ayı diyoruz, ülkemizin birlik ve beraberliği için daha çok dayanışmaya ihtiyacımız var. En büyük dileğimiz hiçbir vatandaşımızın evinde yatağına aç girmemesidir. Hiçbirinizin ayağına taş değmesin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız ibadetler kabul olsun” dedi.

FOTO GALERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.