Hüseyin Coşkun’dan hizmet turu

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, SARBEL Genel Müdürü Bayramali Koçoğlu ile birlikte belediyenin iştiraki hizmet kurumlarına ziyaretlerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer’de hizmet turu yaptı. SARBEL Genel Müdürü Bayramali Koçoğlu ve Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde kurumların yetkilileri çalışmalarını anlattılar.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun’un ilk durağı Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM)’in Sarıyer Merkez şubesi oldu. SARBEL Genel Müdürü Bayramali Koçoğlu ile birlikte SAGEM’in sınıflarını gezen Coşkun, SAGEM’deki öğretmenlerden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

“SAGEM’LER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR”

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun; “SAGEM’ler Sarıyer Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projelerdendir. Gerçekten hayata dokunuyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz burada hem sosyalleşiyor hem de yetenek ve becerileri artıyor. SAGEM’lerin sayısını arttırmayı hedefliyoruz. SAGEM, Sarıyer için önemli bir kazanımdır” dedi.

SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR ADIM

Bir ziyaret de Maden Mahallesi’ndeki Sarıyer Belediyesi Cevahir Sönmez Parkı içerisinde yer alan, Sarıyer Belediyesi Prof. Dr. Uğur Şahin & Dr. Özlem Türeci Sosyal Yaşam, Rehabilitasyon, Terapi, Diyabetle Yaşam ve Önleme Merkezi’ne yapıldı. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, kurumun çalışmaları hakkında bilgi alırken SARBEL Genel Müdürü Bayramali Koçoğlu da kendisine eşlik etti. Sarıyer’deki sağlık çalışmalarına önemli katkılar sunan Prof. Dr. Uğur Şahin & Dr. Özlem Türeci Sosyal Yaşam, Rehabilitasyon, Terapi, Diyabetle Yaşam ve Önleme Merkezi’ndeki yetkililer kurumun sağlık faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.