İnan Güney’den Sarıyer’e örnek olacak hizmet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Beyoğlu Belediyesi ’emekli evi’ açtı. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in açtığı emekli evinde, bir bardak çay 1 TL’den, kahve ise 5 TL’den satışa sunulacak. İnan Güney’in herkese örnek olacak projesinin Sarıyer’de de hayata geçirilmesi isteniyor.

CHP’li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, emeklilerin düşük maaş ve geçim sıkıntısı dolayısıyla ’emekli evi’ açtı. Güney, “Ekonomik krizi en yoğun hisseden kesim maalesef emekliler. Dolayısıyla bizim için emeklilere hizmet öncelikliydi” ifadelerini kullandı. CHP’li Beyoğlu Belediyesi, ilk ‘Emekli Evi’ni Kasımpaşa’da hizmete açtı. Emekli evinin sadece emeklilere özel değil, herkese açık olduğu söylenirken, emekli olmayan vatandaşlar için çayın 5 TL, kahvenin 20 TL, çorbanın 35 TL ve simidin 10 TL olacağı belirtildi.

EKONOMİK KRİZİ EN YOĞUN HİSSEDEN EMEKLİLERİMİZ

Başkan İnan Güney, “İçinde bulunduğumuz süreçte ekonomik krizi en yoğun hisseden kesim maalesef emekliler. Bizler emekliye saygıyı büyüklerimizden ve törelerimizden öğrendik. Dolayısıyla bizim için emeklilere hizmet öncelikliydi” açıklamasında bulundu.

EMEKLİLERİMİZE HİZMET ETMEK BOYNUMUZU BORCU

İnan Güney, “Emekliler hayatın ekonomik krizi ve sağlık sorunlarıyla boğuşurken 2 bardak çayın bile emekliler için lüks olduğu bir ortamda bizim onlara hizmet etmemiz sadece bir seçim vaadi değil, aynı şekilde onların Beyoğlu’ndan evladı İnan Güney’in boynunun borcuydu diye düşünüyorum. Emeklilerimiz buraya gelsin 1 liraya çay içsinler, uygun fiyata karnını doyursunlar, kaliteli zaman geçirsinler, sosyalleşsinler, sağlık taramasıyla onların sağlıklarını kontrol altına tutalım, sanatçı dostlarımızı davet edelim burada sohbetler edelim. Biz bu bakış açısıyla burayı açtık, Kasımpaşa’ya hayırlı olmasını, emekli komşulara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.