Kazım Karabekir Mahallesi’nde makarna yüklü bir kamyon kontrolden çıkarak gecekonduya girdi. Olayda 7 kişi yaralandı.
Kazım Karabekir Mahallesi Kuşdili Çıkmazı Sokak’ta makarna yüklü bir kamyon gece saat 3:30 sıralarında sokaktaki 2 gecekonduya girdi. Çuvalcı Sokak’ta yokuş aşağı seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkan 34 FFS 404 plakalı kamyonet önce park halindeki bir araca çarptı. Hemen ardından bir gecekondunun üzerinden geçen kamyonet Kuşdili Çıkmazı Sokak’taki gecekondunun üzerine uçtu.
KAZADA 7 KİŞİ YARALANDI
İlk çarptığı gecekonduda 2 kişi yaralanırken, ikinci gecekonduda 4 kişi yaralandı. Kamyon şoförünün de yaralandığı kazada toplam yaralı sayısı 7’ye çıktı.
EKİPLER OLAY YERİNE GİTTİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, Sarıyer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri’ne bağlı Sivil Savunma Birimi ve K9 arama kurtarma köpeği Şilan da olay yerine gitti.
ŞİLAN ENKAZDA ARAMA YAPTI
Yaralıların bulunmasının ardından Şilan enkazda arama yaptı. Gecekonduların enkazında Şilan’ın yaptığı arama neticesinde yaralılar dışında kimse olmadığı tespit edildi ve ekipler tarafından enkaz kaldırılmaya başlandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili çalışma başlattı.