İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
17 Haziran 2025 Sal

Sarıyer Belediye Meclisi “Gölge Adam”ı konuştu!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi’nin haberleri gündemi sarsmaya devam ediyor. “Gölge Adam” rumuzlu yazarımızın “İstinyePark’ta 172 milyon nasıl buhar oldu” başlıklı yazısı ilçenin gündemine oturdu. AK Partili Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Engin Durdu, konuyu belediye meclisine taşıyarak, Gölge Adam’ın yazısında anlatılan skandalı CHP’lilere sordu, rezalete sert tepki gösterdi.

Sarıyer Gazetesi yazarı Gölge Adam bir yazısıyla daha ilçeyi karıştırdı. Yazarımız “İstinyePark’ta 172 milyon nasıl buhar oldu” başlıklı yazısında Mayıs ayı Sarıyer Belediye Meclisi’nde AVM’lerdeki iskan ücretlerine yüzde 100 zam yapıldığını, bir sonraki ay Haziran’da ise meclisin bu zammı sehven denilerek yüzde 10’a düşürdüğünü, bu operasyon nedeniyle İstinyePark’ın belediyeye 408 milyon lira ödemesi gereken iskan ücretinin 236 milyona düşürüldüğünü belgeleriyle gün yüzüne çıkarmıştı. Gölge Adam olay yaratan yazısında, bu operasyon nedeniyle Sarıyer Belediyesi’nin tam 172 milyon lirasının buhar olduğunu açıklamıştı.

SARIYER “GÖLGE ADAM”IN YAZISINI KONUŞTU!

Gölge Adam’ın yazısı ilçe gündemini sarstı. Sarıyer Gazetesi‘ni ve Sarıyer Belediyesi yetkililerini arayan çok sayıda kişi konu hakkında bilgi almak istedi. Pek çok meclis üyesinin bile konunun içeriğinden haberdar olmadığı ortaya çıktı. Sokağın ve siyasetin gündemine oturan yazı, Sarıyer Belediyesi’nde de deprem etkisi yarattı.

ENGİN DURDU OLAY YAZIYI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI!

Gölge Adam‘ın yazısı bugün (cuma) yapılan Sarıyer Belediye Meclisi gündemine de taşındı. CHP ve AK Parti gruplarına da konu olan yazı, AK Parti Meclis Üyesi Engin Durdu tarafından meclise taşındı. Belediye Meclisi kürsüsünde konuşan deneyimli meclis üyesi Engin Durdu, Gölge Adam’ın yazısında belirttiği olayları Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’ya ve CHP’lilere sordu. İstinyePark olayında yaşanan olaylara tepki gösteren Durdu, yüzde 100’lük zammın hangi gerekçelerle ve hangi mevzuata göre yüzde 10’a indirildiğini, bu işten kimlerin ne kazancı olduğunu sordu. AK Parti’nin bu meclis kararına şerh koyduğunu anımsatan Durdu, bu konuyla ilgili kendilerine ve Sarıyer kamuoyuna Sarıyer Belediyesi yetkililerin açıklama yapmasını istedi.

GÖLGE ADAM’IN OLAY YARATAN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.