featured

Sarıyer’de Kastamonu kahvaltı buluşması

Sarıyer Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği (SARKASDER), geleneksel dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Sarıyer Merkez’deki derneğin bahçesinde gerçekleşen programda yaklaşan Kurban Bayramı için bayramlaşma da yapıldı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz, Başkan Yardımcısı Metin Kurt ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programı Kastamonulu hemşerileri bir araya getirdi. Sarıyer’deki Kastamonuluları derneğin bahçesinde bir araya getiren geleneksel buluşmaya; Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nizamettin Günel, Sarıyer Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Güven Doğruyol, Sarıyer Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Büyükdurmuş, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Sarıyer Belediyesi Eski Başkanı Mahmut Sedat Özsoy, Sarıyer Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Sezai Büyükdurmuş, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı İdari İşler Sorumlusu ve Yürütme Kurulu Üyesi Orhan Dağ, MHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı ve Sağlık Komisyon Başkanı Şevki Öner, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Alaeddin Pınarbaşı ve ilçe yönetimi, Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı, Derbent Mahallesi Muhtarı Aydemir Görmez, Maden Mahallesi Muhtarı Nizamettin Temürcük, Zekeriyaköy Mahallesi Muhtarı Semra Özkaya, Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu, Çayırbaşı Mahallesi Muhtarı Faruk Özdemir, Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Cemil Tank, Göktuğ Emprime sahibi Şeref Gök, Sarıyer Göktürk Sürücü Kursu sahibi Ekrem Şimşek, Cengizler Kırtasiye sahibi Kadem Cengiz, Sarıyer’in sevilen isimlerinden, Seval Balcı, Süreyya Cinik ve çok sayıda isim katıldı.

MEHMET ÖZ: “BİRLİK VE DAYANIŞMAMIZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Sarıyer Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz, kahvaltı programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Sarıyer’de Kastamonulu hemşerilerin sesi olmaya devam ederken, hemşerilerinden gördüğü ilgiden de mutlu olduğunu ifade eden Öz, tüm masaları tek tek dolaşarak kahvaltıya katılım gösteren isimlerle tek tek ilgilendi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bu keyifli kahvaltı buluşmasının bir bayramlaşma niteliğinde olduğunu da belirten Mehmet Öz; “Sarıyer’de hemşerilerimizin sesi olmaya devam ediyoruz. Bizleri güçlü kılan bu birlik, beraberlik ve dayanışmamızdır. Sarıyer’de yaşayan tüm hemşerilerimizi bu güzel aile ortamımıza bekliyoruz. SARKASDER, hemşerilerinin desteği ve güveniyle her geçen gün daha da büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor” dedi.

Oldukça samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Sarıyer Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz, herkes ile sohbet ederek günün anısına fotoğraflar çektirdi. SARKASDER’in kahvaltı programına katılanlar da davetinden ve özellikle misafirperverliğinden ötürü Mehmet Öz ve derneğin yönetimine bir kez daha teşekkür ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.