Tarabya Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu’dan çağrı; “79 yıllık Tarabya Spor Kulübümüze sahip çıkalım”

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarabya Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu, Tarabya Spor Kulübü’nün kullandığı 9 dönüm arazinin mahkeme kararıyla satışa çıkarılması sonrası gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’ya konuşan Muhtar Reisoğlu; “Tarabya Spor Kulübü 1946 yılında kurulmuş, bugüne kadar binlerce futbolcu yetiştirmiş 79 yıllık tarihi bir kulüp. Buradan çıkartılırsa bu kadar gencimiz ne yapacak, nereye gidecek? Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

İstanbul Boğazı’nın en gözde semtlerinden Tarabya’daki 8 bin 954 metrekare arazi mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. Tarabya Spor Kulübü tarafından kullanılan 1078 ada, 1 nolu parsel, 26 Ağustos 2025 tarihinde ilk satışına çıkarılacak.

Tarabya’nın kalbindeki arazi tam 458 milyon 401 bin 400 lira bedelle ihale edilecek. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihale edilecek arazinin satışa çıkarılması sonrası Tarabya Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu önemli bir çağrıda bulundu.

 MEHMET KADİR REİSOĞLU; “ÇOCUKLARIMIZ NEREYE GİDECEK?”

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya açıklamalarda bulunan Tarabya Muhtarı Mehmet Reis Kadiroğlu, yetkililere gazetemiz aracılığıyla çağrıda bulundu. Muhtar Reisoğlu şunları söyledi; “Tarabya Spor Kulübümüzün kullandığı arazinin satılacağını Sarıyer Gazetesi’ndeki haberle öğrendik. Burası vakıflara ait bir arazi. Burası Tarabya Spor Kulübümüzün kiralık olarak kullandığı bir yer. Tarabya Spor Kulübü 1946 yılında kurulmuş, 79 yıllık tarihi bir kulüp. Bu kulüp bugüne kadar binlerce futbolcu yetiştirdi. Gençlerimizin uyuşturucu, kumar ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durmasında kulübümüz önemli bir sosyal sorumluluk görevini de yürütüyor. Bu arazi satılınca kulübümüz nereye gidecek, gençlerimiz nerede top oynayacak? Arazi bizim değil, herkes malını satabilir ama en azından kulübümüz için bir çözüm bulunmalı. Gençlerimize yazık etmeyelim, onlara sahip çıkalım. Tüm yetkililerden yardım ve destek bekliyoruz”

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Tarabya Spor Kulübü’nün 9 dönümlük arazisi satılıyor! İşte fiyatı!
Haberi görüntüle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.