İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
21 Haziran 2025 Cts

“Martı Mıyım” seyirciyi büyüledi

Çehov’un, “Martı” adlı eserinin günümüze uyarladığı “Martı mıyım” adlı oyun, Sarıyer Belediyesi 13. TiyatrOda Şenliği kapsamında Sarıyerli tiyatroseverlerle buluştu. Elif Temuçin’in yönettiği oyunda günümüz insanının sıradan tercih ve beklentilerine geçmişe atıfta bulunarak sıra dışı nitelik kazandırma arayışının anlatıldığı oyun izleyicileri büyüledi.

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi 13. TiyatrOda Şenliği Sarıyerli tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Dün akşam Boğaziçi Kültür Merkezi’nde, Elif Temuçin’in yönetmenliğini yaptığı, oyuncular Sezin Akbaşoğulları, Sanem Öge, Tolga İskit ve Nazlı Bulum’un sahnelediği Çehov’un “Martı” adlı eserinden esinlenerek DolkunProd. & Tiyatro BeReZe’nin hazırladığı “Martı mıyım” oyunu Sarıyerli tiyatroseverlerle buluştu. Var olmak, insanlar arası iletişim, günümüz insanının zaman ve mekâna yüklediği anlamların sorgulandığı ve sorulan sorulara verilen yanıtların havada kaldığı 90 dakikalık oyun, izleyenleri düşündürürken, onları yaşamın anlamına dair bir arayışa da sürükledi. Oyunun sonunda Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sergül Doğan, oyunculara gösterdikleri başarılı performans ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Sarıyer Belediyesi 13. TiyatrOda Şenliği 20 Şubat akşamı Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde Eric-Emmanuel Schmitt’in yazdığı, Tiyatro Seyirlik ve Etertainment’in sahneye uyarladığı “Ziyaretçi” adlı oyunu ile devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.