Gökan Zeybek’e çirkin saldırı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyarete gittiği Silivri’de cezaevi çıkışında bir vatandaşın çirkin sözlü saldırısına uğradı. Zeybek’in televizyonlara röportaj verdiği sırada konuşmasını sözlü sataşmayla bölen kişi, iktidar medyasının ilgi odağı oldu. Zeybek ise üslubunu bozmadan protestocu vatandaşa gereken karşılığı verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Marmara İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Zeybek, eski adı Silivri olan cezaevinden çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bazı televizyonların canlı yayında olduğu sırada, Zeybek’in konuşmasını bir vatandaş sözlü sataşmayla böldü. Zeybek, kendisine nezaketsiz yapan kişiye üslubunu bozmadan karşılık verdi. İktidara yakın medyanın büyük ilgi gösterdiği vatandaş, partililerin de tepkisini çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer siyasetinde bugüne kadar pek çok önemli görevlerde bulunmuş, başarılı çalışmalarıyla CHP’nin önemli siyasi değerlerinden birisi haline gelmişti.

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Mart 2025, 08:53

    Marmara infaz kurumuda ne orası silivri orada tayyip erdoganın türk ordusuna türkiyenin saygın profesörlerine generallerine bilim adamlarına ordunun kıymetli mensuplarına yaptığı zulümün izleri var orası silivri

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.