Büyükdere’den sezona iddialı adım

Büyükdere Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tamamlıyor. Kulüp yönetimi İBB’nin katkılarıyla hazırladıkları spor malzemelerle sporcularına destekte bulunarak yeni sezona iddialı başlayacaklarını duyurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tamamlıyor. Büyükdere Spor Kulübü Başkanı Mücahit Menekşe ve Voleybol Şube Başkanı Murat Süme, minik sporcularına spor malzemelerini dağıttı. Kulübün yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla sporcular için hazırlanan şapka, bere, yelek, fanila, şort ve tüm ihtiyaçlarını tamamladılar.

Büyükdere’deki Çelik Gülersoy Parkı’nda sporculara malzemelerin dağıtımını yapan Büyükdere Spor Kulübü Başkanı Mücahit Menekşe ve Voleybol Şube Başkanı Murat Süme, “Altyapı yapacağız ve spor okulu kuracağız” diyerek Sarıyer Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundular.

“TÜRKİYE TARİHİNE GEÇTİK”

Sporda yakaladıkları başarılarla Türkiye tarihine geçtiklerinin altını çizen Büyükdere Spor Kulübü Başkanı Mücahit Menekşe, “Türkiye’de spora kattıklarımızla tarihe geçtik. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Balıkesirspor başta olmak üzere sayısız kulübe futbolcu yetiştirdik. Milli sporcularımız oldu. Büyükdere Spor Kulübü olarak sahamız yok. Bunun için girişimlerde bulunacağız” diye konuştu.

Büyükdere Spor Kulübü’nün 42 yıllık başkanı Mücahit Menekşe; “İBB’nin katkılarıyla futbolcularımızın tüm spor malzeme ihtiyaçlarını özel olarak yaptırdık. Sezon öncesinde sporcularımızla bir araya gelerek malzemelerini teslim ettik. Başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

“KULÜBÜMÜZE DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ”

Voleybol Şube Başkanı Murat Süme ise Büyükdere Spor Kulübü’ne destek çağrısında bulundu. Süme, “Büyükdere’den yetişecek sporcularımız semtimiz için gurur kaynağıdır. Bizler bu gurura sahip olmak için sporcularımıza sahip çıkmalıyız. Bir sahamız yok ve bizlerin gayreti kadar Sarıyerlilerin de bu konuda desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.