Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sarıyer Gümüşdere Mahallesi’ndeki 2 adet çok değerli parseli satışa çıkardı. 5 bin 444 metrekarelik 10652 ada 93 nolu parsel ile 1.366 metrekarelik 10659 ada 2 nolu parsellerin satışı 22 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilecek. Villa imarlı araziler peşin ya da 4 yıla kadar taksitle satılabilecek.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye’deki 15 adet gayrimenkulünü daha satışa çıkardı. Satışa çıkarılan parseller arasında Sarıyer Gümüşdere’den 2 adet parsel de yer alıyor. Gümüşdere’de satışa çıkartılan parsellerden, Bağlar Mevkii 10652 ada 93 nolu parsel tam 5 bin 444 metrekare. Söz konusu arazi için 3 milyon 250 bin lira geçici teminat yatırılacak. Diğer arazi ise Kumluk Mevkii’ndeki 10659 ada 2 parsel. 1.366 metrekarelik bu arazi için 1 milyon lira geçici teminat ödenmesi istendi. Arazilerin satış işlemi 22 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak. Söz konusu araziler villa imarlı. Arazilerde 6.5 metre yüksekliğinde villalar yapılabilecek.
4 YIL TAKSİTLE ÖDENEBİLECEK
Arazileri satın almak isteyenler parselleri peşin ya da taksitle satın alabilecek. Taksit ödemelerinde ise yüzde 40 peşin, kalan para ise her yıl yüzde 35 faiz artışıyla 4 yıla kadar ödenebilecek.