İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
22 Haziran 2025 Paz

Rapor var, çalışma yok!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’deki balıkçılar sorunlarının çözülmemesinden dertli. İstanbul Balık Üreticiler Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İlyas Torlak konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıyer’deki balıkçılar sorunlarının çözülmemesinden oldukça dertliler… Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sorunlarını dinlediği, Sarıyer Belediyesi tarafından da şimdiye kadar çok sayıda raporun hazırlanmasına rağmen Sarıyer Balıkçılarının sorunları bir türlü çözülemedi. Dahası bunca rapora rağmen somut adım atılmadı.

İstanbul Balık Üreticiler Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İlyas Torlak bu konudaki isyanını yayınladığı şu açıklamayla duyurdu:

“SARIYER BALIKÇILIK RAPORUNA DAİR”

“Balıkçılık sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Sarıyer Balıkçılık Raporu konusunda yapılan çalışmayı bir inceden hatırlatmak amacı ile paylaşmak istedim. Yapılan bu çalışmanın ardından 3 yıl geçmiş ve ortada henüz bu çalışmayla ilgili hiç bir gelişme yok! 8 Su Ürünleri Kooperatifi, 2 Balıkçı derneği ile ülkemizde tek ilçe olan ve Türkiye Balıkçılığı üretimine büyük oranda katkısı olan Sarıyer ilçemiz maalesef kendine has sahip olduğu gücüyle istediği konuma ulaşamıyor. Biz balıkçılar bu raporda yazılanların gerçekleşmesini ve ivedilikle yapılmasını sabırla beklemekteyiz. Sarıyerimizin ülke balıkçılığındaki farkındalığını bundan sonraki süreçte gerçekleştirmek için ilçemize bağlı bütün yerel yönetim kurumlarını, STK’ları, medya kuruşlarını acil göreve davet ediyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.