featured

Kartal Belediyesi’nden asfalt yamamaya 160 milyon lira!

service
5
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Kartal Belediyesi ilçe genelindeki bozuk asfaltlarda kaplama ve yama yapılması için ihale düzenledi. 2026 yılı sonuna kadar 213 gün boyunca sürecek işi tam 160 milyon lira bedelle Çekmeköy merkezli UYGAR ASFALT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kazandı. 290 milyonluk yaklaşık maliyeti bulunan ihalede 3 şirket yarıştı. İhalenin yaklaşık maliyetinden tam 130 milyon lira düşük bedelle tamamlanması kafaları karıştı.

Gökhan Yüksel’in belediye başkanlığını yaptığı CHP’li Kartal Belediyesi, 2026/487378 kayıt numarasıyla “2026 Yılı Kartal İlçesi Muhtelif Cadde Ve Sokaklarda Tretuvar Ve Asfalt Kaplama-Yama Yapılması İşi” adıyla bir ihale düzenledi. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 27 Nisan 2026 tarihinde saat 10.30’da yapılan ihalede yaklaşık maliyet 290 milyon 855 bin lira olarak belirlendi. Yukarı Mahalle Belediye Caddesi No:6 adresindeki Kartal Belediyesi İhale Toplantı Odası’ndaki ihalede 3 şirket yarıştı. İhalede KARYAPSAN KARTAL YAPI VE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, UYGAR ASFALT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve YAĞIŞAN İNŞAAT TAAHHÜT ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ geçerli teklif verdi.

160 MİLYONLUK SÖZLEŞME İMZALANDI

EMAY YOL YAPI ANONİM ŞİRKETİ, ENFA ASFALT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, KAR ASFALT YOL YAPIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, ÖZ BARAKLAR İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE HAFRİYAT ASFALT VE PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, TUNÇ KURUMSAL HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve YAKUT YAPI NAKLİYAT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ihale öncesi şartname satın aldı ancak ihaleye katılmadı. 64 kalemden oluşan ihalede hizmet süresi 213 gün (2026 yılı sonu) olarak belirlendi. İhaleyi verdiği 160 milyon lira teklifle UYGAR ASFALT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kazandı. İhalede en yüksek teklif 259 milyon 988 bin 500 lira oldu. İhalenin sözleşmesi 15 Mayıs 2026 tarihinde imzalandı.

Öte yandan ihalenin 290 milyon olan yaklaşık maliyetten tam 130 milyon lira düşük bedelle tamamlanması kafaları karıştırdı. 

YÜKSEL KIRICI’YA AİT ŞİRKET 40 MİLYON LİRA SERMAYELİ

Sarıyer Gazetesi’nin yaptığı araştırmaya göre; ihaleyi kazanan UYGAR ASFALT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 40 milyon sermayeli. Çekmeköy Merkez Mahallesi Kuşcu Sokak Kırıcılar Plaza Blok No: 24 adresinde faaliyet gösteren şirketin patronu Yüksel Kırıcı. Şirket, 16 Ocak 2023 tarihinde Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin unvan değiştirmesiyle kuruldu.

İŞTE O İHALENİN BELGELERİ!   

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Kartal Belediyesi neyi var neyi yok Hazine’ye verdi! Hastane alanı, okul alanı… İşte 5 mahallede devlete geçen “o” araziler!
Haberi görüntüle

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. 12 Haziran 2026, 17:41

    Yakacık ayazma Nizam sk içler acısı. Ne yol var ne temizlik.
    Yıllardır asfalt yapılması ben kayıt bırakmaktan bıktım. Kimsenin umurunda degil. Ama Belediyeye ödememizi zamanında yapılıyor. Hizmet alamıyoruz. Güzelim yerler
    Rezalet içinde

  2. Kartal petrol iş mah. Okan sokak civarına gelin asfaltı yolu kazdılar sonra parke taşı ile kapattılar. Tüm yol asfalt ama o bölge parke taşı. Adam iş yapmayacak ki ne kazanırsa kar.

  3. Yunus mahallesi çayköy sokak ve diger sokaklara yıllarca hic dokunulmadı yama degil asfalt yenilemesi gerekiyor ama nerde hizmet 0

  4. Düzgün yolmu kaldı yama yapiliyor bir gün sonra dagiliyor Topselvi de sokaklara bakmiyorlada caddelerde her yer çukur yollar bozuk

  5. 8 Haziran 2026, 06:50

    Para verilecek iş yaptırılmayacak mı benim aklıma bu geliyor

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.