İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, çözüm merkezi iletişim hizmetleri alımı için düzenlediği 3 aylık ihaleyi 614 milyon 408 bin lira bedelle GSM MEDYA SOSYAL SAĞLIK HİZMETLER ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ‘ne verdi. Dev ihale verilen tek teklifle rakipsiz ve rekabetsiz şekilde bu şirketin oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘nin dev bir ihalesi daha rakipsiz – rekabetsiz şekilde gerçekleştirildi. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 20 Mart 2025 tarihinde düzenlenen “çözüm merkezi iletişim hizmet alımı” ihalesinde yaklaşık maliyet 623 milyon 256 bin lira olarak belirlendi. Kamu ihale kanunun 21/B maddesi kapsamında pazarlık usulü ile yapılan ihaleye sadece tek bir şirket katıldı.
3 AYLIK HİZMET İÇİN 614 MİLYON LİRA ÖDENECEK!
Hizmet süresi sadece 3 ay olan ihalede işin süresi 01.04.2025 – 30.06.2025 olarak belirlendi. Dev ihaleyi verdiği teklifle merkezi Maltepe’de bulunan GSM MEDYA SOSYAL SAĞLIK HİZMETLER ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ aldı. İhaleyi tere yağından kıl çeker gibi alan şirket ile İBB arasında 27 Mart 2025 tarihinde tam 614 milyon 408 bin 395 liralık sözleşme imzalandı.
SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER