Şişli Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü de Osman Demir’e bağlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi’nde uzun yıllar Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Osman Demir’e, başarılı çalışmaları nedeniyle bu kez de Zabıta Müdürlüğü bağlandı.

Sarıyer Belediyesi’nin deneyimli müdürlerinden biriyken geçtiğimiz Mart ayında Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı‘na getirilen Osman Demir, Şişli’de önemli hizmetler yapmaya devam ediyor. Sarıyer’de uzun yıllar Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yapan Demir, Şişli Belediyesi’nde de yine bu birimden sorumlu başkan yardımcısı olmuştu. Çalışkanlığı ve önemli hizmetleriyle öne çıkan Osman Demir’e bu kez de Zabıta Müdürlüğü bağlandı.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE DE BAKACAK!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin‘in yetkilerini genişlettiği Demir; İşletmeler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün yanı sıra artık Zabıta’dan da sorumlu olacak. Şişli Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü görevine kısa süre CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek‘in de kardeşi olan Mehmet Zeybek getirilmişti. Zabıta Müdürü Mehmet Zeybek, Şişli Belediyesi’nde yaklaşık 25 yıldır zabıta bünyesinde görev yapıyor ve mesleğinde büyük bir deneyime sahip olarak tanınıyordu.

sariyergazetesi.com-özel haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.