Eyüpsultan’da belediyenin kadrolu müteahhidine son gün jesti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’den CHP’ye geçen ilçelerden Eyüpsultan Belediyesi‘nde seçimden hemen önceki son mesai gününde 64 milyon 483 bin liralık ihale sözleşmesi imzalandığı ortaya çıktı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden bugüne kadar yüzlerce milyonluk ihaleler alan Uzunlar Katı Atık Şirketi ile seçimden önceki son mesai gününde 29 Mart 2024 tarihinde tam 64 milyonluk inşaat işi sözleşmesi daha imzalandı.

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

Eyüpsultan Belediyesi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçti. AK Parti’li Deniz Köken’den CHP’li Mithat Bülent Özmen‘e geçen belediyede, seçimden hemen önceki son mesai gününde 64 milyon 483 bin liralık ihale sözleşmesi imzalandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan belediye seçiminden önce 29 Mart Cuma günü imzalanan sözleşmeye göre Pirinççi Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve Anaokulu Yapım İşi yapılacak.

UZUNLAR KATI ATIK ŞİRKETİ’NE 64 MİLYONLUK İHALE

Eyüpsultan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Anaokulu Yapım İşi” ihalesi 15 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi. İhale kapsamında 1.400 metrekare inşaat yapılması öngörüldü. Yaklaşık maliyeti 66 milyon 223 bin lira olarak belirlenen ihalede işin tamamlanma süresi 240 gün olarak belirtildi. İhalede en yüksek teklif 65 milyon 965 bin lira oldu. Dev ihaleyi belediyeden bugüne kadar yüzlerce milyonluk ihaleler alan Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı.Şirket ile Eyüpsultan Belediyesi arasında seçimden önceki son mesai günü olan 29 Mart 2024 tarihinde 64 milyon 483 bin liralık ihale sözleşmesi imzalandı.

ŞİRKETİN MESLEK GRUBU: MOTORLU ARAÇ TAMİRİ

5 Aralık 2017 yılında İstanbul Ticaret Odası’na kaydolan şirket 12 milyon lira sermayeyle kuruldu. Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkezi Kartal Çavuşoğlu Mahallesi Çobanyıldızı Caddesi 65 . İTO kayıtlarına göre şirketin Meslek Grubu “Motorlu araçlar tamir, bakım ve imalatı” olarak görülüyor. Şirketin sahibi İbrahim Özdoğan. Şirketin eski ortakları ise Arif Alperen Uzun ve Doğan Uzun.

ŞİRKET GEÇEN YIL 200 MİLYONLUK İHALEYİ DE ALMIŞTI

Uzunlar Katı Atık şirketi bugüne kadar Eyüpsultan Belediyesi’nden yüzlerce milyonluk ihaleler kazanmasıyla dikkat çekiyor. Eyüpsultan Belediyesi, 27 Eylül 2023 tarihinde Uzunlar Katı Atık şirketi ile yine 199 milyon 978 bin liralık dev bir ihale sözleşmesi daha imzalamıştı. Belediyenin ihalesini kazanan şirket, ilçe genelindeki kamu binalarının bakım, onarım ve tadilatını üstlenmişti. Yine Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan bu ihalede yaklaşık maliyet 227 milyon lira olarak belirlenmişti.

2022 YILINDA DA 70 MİLYONLUK İHALE ALDI

Uzunlar Katı Atık Şirketi, Eyüpsultan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden 2022 yılında da dev bir ihale almıştı. Ege Peyzaj Hafriyat İnşaat Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Şirketi ile birlikte tam 70 milyon 970 bin liralık inşaat yapım ihalesi alan şirketle belediye arasında 19 Ekim 2022 tarihinde sözleşme imzalanmıştı.

İŞTE SÖZLEŞMESİ SON MESAİ GÜNÜNDE İMZALANAN O İHALE!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.