Fatik Eker’den duba açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Mahallesi’nde yaşanan yol eylemi Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu tarafından gündeme taşınmış, konu büyük ses getirmişti. İşte yaşanan bu olaylardan sonra suçlamaların odağındaki isim Fatik Eker’den gazetemize mesaj geldi.

Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, mahallede yol kenarına dikilen dubaların CHP Eski Meclis Üyesi Fatik Eker’in talimatıyla kaldırılması gerekçesiyle oturma eylemi yapmış, Eker’in sahibi olduğu eczane önündeki eylem nedeniyle mahallede hareketli saatler yaşanmıştı. Trafik uzun süre kapanmış polis ekipleri muhtar ve kızgın mahalle sakinlerini saatler sonra yatıştırabilmişti. Olaydan sonra sosyal medyadan Fatik Eker’e tepki yağmıştı.

FATİK EKER’DEN MESAJ VAR!

Pınar Mahallesi’nde yaşanan yol eylemi Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu tarafından gündeme taşınmış, konu büyük ses getirmişti. İşte yaşanan bu olaylardan sonra suçlamaların odağındaki isim Fatik Eker’den gazetemize mesaj geldi. Fatik Eker, Gazeteci Bekir Batu’ya gönderdiği savunma açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

“Bekir Bey siz bir gazeteci olarak benim fikrimi almanız gerekirdi ben size olayı anlatayım. Trafik sorunu sadece benim eczanemin önünde değil tüm mahallede sadece Pınar Eczanesi’nin önünü dubalarla kapatarak sorun çözülmez sizde biliyorsunuz ki burası bir sağlık kuruluşu. Dünyanın hiçbir yerinde sağlık kuruluşlarının önü kapatılamaz. Bana teftişe geldiler dubaları sordular, sonrada belediyeye bildirdiler dubaları belediye kaldırdı. Ben bir aydır İstanbul dışındayım ve arabamı da eczane önüne park etmiyorum arka sokaklara park ediyorum. Zannediyorum muhtarın belediye ile ilgili bir sıkıntısı var. Ben eski meclis üyesi olduğum için benim üzerinden şovunu yapıyor. Bu muhtarın görevi değil trafik birimlerimiz var bir sorun varsa gelsin onlar bu sorunu çözsün yada muhtarın belediye ile ilgili bir sorunu varsa direkt gidip belediye ile halletsin. Lütfen benim ismimi kullanmasın siz de umarım bunu yayınlarsınız gerçek bir gazetecilik anlayışı bunu gerektirir.”

Eczacı Fatik Eker

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.