Oğuzhan Kadıoğlu İzmir Müftü Yardımcısı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de yaklaşık 4 yıldır başarılı hizmetlere imza atan ve örnek projeleriyle dikkat çeken Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde İzmir Selçuk İlçe Müftülüğü’ne atanmıştı. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun girişimleri ve MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’ın devreye girmesiyle Kadıoğlu bir üst mevkiye terfi ederek İzmir İl Müftü Yardımcılığı görevine getirildi.

İzmir İl Müftü Yardımcılığı’na atanan Kadıoğlu, Sarıyerlilerle duygusal bir mesaj paylaşarak vedalaştı. İşte Kadıoğlu’nun o mesajı:

“Kardeşlerim, Değerli Sarıyerliler! Sizi Hüzünlü ve tertemiz duygularla Allah’ın selamı; Peygamberimiz Efendimizin rahmet ve merhamet dilekleriyle selamlıyorum. Sizlere Sarıyer’den İzmir İl Müftü Yardımcılığına atanmam vesilesiyle bu satırları yazıyorum. Sarıyer, payitaht İstanbul’un en özgün ve kıymetli bir ilçesidir. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz dini, hayri ve kültürel faaliyetlerle ilimizin ve ülkemizin en seçkin ilçesi olmuştur. Bunu dini ve milli değerlerine bağlı halkımızla, halkını anlayan ve halkının kıymet hükümlerine değer veraen il müftümüz, kaymakamımız ve ilçe yöneticileriyle el-ele veren; her hayırlı işte öncülük eden müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve ihlaslı çalışmaları ile hasbi, güler yüzlü, din gönüllüsü ekip arkadaşlarım olmuştur.

Sarıyer halkının hayır ve yardım duyguları nehirler gibi coşmuş; atağa kalkmış; hayır için ayırdıkları maddi imkanlar ise bereketlenmiştir. Kadim himmet ve cesaret duyguları ile gönülleri birleştiren ve bütünleştiren yaklaşımları geri gelmiş ve yeniden ilçemiz, görev alanımdaki faaliyetler ile devamlı gündemde olmuştur. Bugün, manevi kalkınması ve geliştirdiğimiz iyilik projeleriyle sadece Ankara’da Diyanet’imizde ve vakfımızda değil, yurdumuzun her yanında ve hatta yurtdışında adından övgüyle söz edilen örnek bir ilçe haline gelmiştir.

Bu saygınlığın merkezinde ülkemizin ve dünyanın geçtiği zor zamanda Dedeman Camii’nde başlattığımız ’’Sadaka Taşı’’ projesi, binlerce vatandaşımıza ulaştığımız Vefa Destek Programları, ilçemize kazandırdığımız ilk hafızlık kız Kur’an Kursu, İstanbul’un ilk ve tek Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, Ferahevler Mahallesi’nde yine ilimizin en kapsamlı Gençlik Merkezini ilçemize kazandırmamız olmuştur. Bütün bu faaliyetlerle birlikte; Bahçeköy’de Esra Tanrıkulu 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılması ve ilçede yaptırılan diğer 4-6 yaş Kur’an Kursları, Bir damla hayat “Vakıf Çeşmesi” projesi ile Afganistan ve Senegal’e 323.845.00TL ye iki adet su kuyusu açılması, Kadın Gönüllülerin hasta ve yalnızlara yaptığı faaliyetler, konulu sabah namazı buluşmaları, STK’lar ile uyumlu çalışmalarımız ve sosyal içerikli dini faaliyetlerimiz olmuştur.Kısaca Diyanet İşleri Başkanlığımızın taşrada yapmak istediği faaliyetlerin en güzel örneklerini Sarıyer Müftülüğümüzde gerçekleştirdik desteklerinizle. Bu başarı hepimizindir.

Atalarımızın sözü vardır: “Her son yeni bir başlangıçtır.” İlçe müftünüz olarak buruk duygularla ayrılıyorum. Bugüne kadar gittiğimiz her yurt köşesini yeşerttik, bundan sonrası ya nasip inşallah!

Değerli kardeşlerim,

Bana duyduğunuz ümit ve güveni temenni ediyorum ki, sahabe ruhuyla ,îlâyı kelimetullah aşkına birlikte çalışmalar gerçekleştirdiğimiz din gönüllüsü arkadaşlarımdan esirgemeyecek; topluca başardığımız ve yeşerttiğimiz hizmetleri yerinde saydırmayacak ve geliştirerek devam ettireceksiniz. Sizden, birlik ve bütünlüğünüzü devam ettirmenizi diliyor; sizi, kaderimiz elinde olan yüce Allah’a emanet ediyorum.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Temmuz 2021, 20:57

    Sen her seyin en iyisine layıksın değerli hocam…Sizi Ankara Müftüsü olarak görmek temennimiz

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.