Piknikçilerin çöpleri isyan ettirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de ormana gidenler, çöplerini bırakarak ayrıldı. Çöpleri görenler ise duruma tepki gösterdi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar, sahillere ve piknik alanlarına akın etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yerlerden biri de Kısırkaya Sahil Piknik Alanı oldu. Piknik yapıp eğlenen vatandaşlar geride çöp yığınları bıraktı. Çöpleri görenler duruma tepki gösterdi.

“BURAYI BU ŞEKİLDE BIRAKMALARI PEK HOŞ DEĞİL”

Ailesiyle piknik yapmaya geldiğini söyleyen Şahin Aslan, “Buraya ilk defa ailemizle birlikte piknik yapmaya geldik ama şu manzara içinde biz pek mutlu olmadık. İnsanlar geliyorlar buraya, piknik yapıyorlar. Aileleri ile birlikte eğleniyorlar. En azından yaptıkları pikniğin anlamı olsun diye bu pislikleri toplayıp o şekilde gitseler çok daha iyi olur. En azından bir dahaki gelişlerinde nasıl bıraktılarsa öyle bulmaları açısından… İnsanların bu şekilde burayı bırakmaları pek hoş değil” diye konuştu. Sultan Sürmelioğlu ise “Ben doğayı böyle görmek istemiyorum. Güzel bir çevre istiyorum. Çocuklarımızın geleceği için güzel bir doğa istiyorum” dedi.

“EĞİTİM ŞART”

Sedat Yenice ise, “Çöpleri atanlar hakkında kötü bir şey söyleyemiyorum, eğitim şart. Yönlendirmek lazım. Acaba biz çıkıp şu çöpleri toplasak, bizi gören birkaç kişi etkilenip bize katılır? Artık bu boynumuzun borcu oldu. Biraz elimizden geldiği kadar şurayı toplamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.