sariyer-degisim-istiyor
7:00

Sarıyer halkına sorduk; “SARIYER’DE DEĞİŞİM İSTİYORUZ”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Sarıyer sokaklarında esnaf ve vatandaşlara sorduk. “Sarıyer’de ve Sarıyer Belediyesi’nde bir değişim istiyor musunuz? Neden? “ Vatandaşların büyük bir kısmı Sarıyer’de mutlaka bir değişim istediklerini söylüyor.

Sarıyer Gazetesi muhabirleri, Sarıyer sokaklarında halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Sarıyerli vatandaşlara; “Sarıyer’de ve Sarıyer Belediyesi’nde bir değişim istiyor musunuz? Neden?” diye sorduk. Vatandaşlar, sıkıntılarını anlatıp mutlaka bir değişimden yana olduklarını vurguluyor. Çok az kişi de değişime gerek yok diyor.

İŞTE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ;

Tarkan Yayık (Esnaf): “Evet, değişim istiyoruz. Çünkü Sarıyer’e 20 yıldır hiçbir şey yapılmadı. Sarıyer merkez aynı gördüğünüz gibi 20 yıl önce de böyleydi. Aynı ağaçlar, aynı kaldırımlar, aynı sokaklar… hiçbir değişim yok. Biraz hizmet Sarıyer Merkezde hak ediyor.”

Hanife Dilek (Serbest Meslek): “Her zaman değişiklik iyidir”

Bayram Arsıman (Balıkçı): “Sarıyer’de hiçbir şekilde değişim istemiyorum. Hiçbir şey yapmıyorlar her şey yerinde duruyor, aradığımızı kolaylıkla bulabiliyoruz. Hangi çukur nerede var biliyorum, aynı çukurların yerini ezberledik.”

İbrahim Demir (Balıkçı): “Sarıyer bizim çocukluk aşkımız. Belediye sağ olsun, her şeyimiz aynı bir değişim olmadı. Sarıyer’de 20 yıldır hiçbir şey değişmedi.”

Onur Kaya (Kuaför): “Fazlasıyla değişim istiyorum. Ben 2-2.5 yıldır buradayım bu sokak hep aynı. Hiçbir değişim yok bir kaldırım bile değişmedi. Belediye açısından konuşacağım, CHP adına söylemiyeyim, direk Şükrü Genç diyeceğim. Caddelere el atıyor, kaldırımda yaşlılarımız hep düşüyor her gün bir ambulans yetişmeye çalışıyor. Bu sorunlara bir el atılsa daha iyi olur. Sarıyer’de yaşlılarımız çok daha iyi yürüyecek”.

Mustafa Türkmen (Kırtasiyeci): “Sarıyer’de değişim istemiyorum. Sarıyer Sarıyer olarak kalsın. Sarıyer bir balıkçı kasabasıdır. Lütfen doğamızı koruyalım. Balıkçı camiasının görüntüsünü bozmayalım. Çünkü burası balıkçılık ile geçinen bir köydür.”

Ferhat Güdemiş (Kuruyemişçi): “Sarıyer şu an güzel. Yollarımız düzelse daha güzel olur.”

Gökmen Aktürk (Kuaför): “Sarıyer’de değişim tabii ki istenir ama bu gelecek adaya bağlı. Benim için iki tarafta da sunulan adaylar tatmin edici değil. Eğer bu adaylar ile yola çıkılacaksa bence Şükrü Genç’in kalması çok daha mantıklı.”

Bahri Algül (Halıcı): “Türkiye’nin her yerinde değişim istiyoruz. Değişimden kasıt şu mevcut düzendeki kanun ve tüzüklerin değişmesi, kişilerin değişmesi değil. Değişince siyasete giriyor konu büyük bir ihtimalle, değişince ne olacak? Yerel de kim güçlü ise sandık gelecek ve vatandaş onu seçecek. Ahmet’in, Mehmet’in göstermesiyle değil bu yıkılması gerekiyor. İnşallah bu yıkılır ve herkes düzene girer. Sağlıklı bir şekilde hayatımıza devam ederiz.”

Seval Balcı (Emekli): “Sarıyer’de bu yolların değişmesi lazım ama ben yine de şu an mevcut olan iki partinin adaylarına bakıldığında CHP’nin yanlış adayla girdiğini düşünüyorum. Şükrü Başkan olursa yine yürüyeceğini düşünüyorum.”

Ayşe Tek (Esnaf): “Evet, çok büyük değişiklik istiyoruz. Çünkü Sarıyer’e hiçbir şey yapılmıyor. Çok eksiğimiz var. En başta sokak canlılarımız, kaldırımımız, sokak lambamız… kısacası çok eksiğimiz var.”

Cem Yıldız (Fırıncı): “Değişim istemiyoruz, Şükrü Genç’ten memnunuz. Milletimiz içinde hayırlısı olsun.”

Sertif Zorba (Kuaför): “Sarıyer’de değişim istiyoruz. Son yıllarda bir şey yapılmadığı için değişim gerekli.”

Necmi Türker (Reklamcı): “Sarıyer’in yüzde yüz bir değişime ihtiyacı var. Esnaf burada kan ağlıyor. Sarıyer Merkez’de hiçbir yatırım olmadı. Çırçır deresi yokuşu tırlar devriliyor acilen oraya bakılması gerekiyor.”

Mustafa Günindi (Ayakkabıcı): “Sarıyer’de değişim istiyorum. Park sorunu var, trafik sorunu var, sokak köpekleri sorunu var…”

Nail Yılmaz (esnaf): “Sarıyer’de hastane olsun istiyoruz, hastane geri gelsin. Sarıyer’de ışıklar yanmıyor güzel bir ışıklandırma olması gerekiyor. Ondan sonra nüfus gitti, kaymakamlık gitti, evlendirme dairesi gitti. Burada güzel bir avm ve otoparka ihtiyaç var. Belediye burada park çalışması yapıyor, bir türlü sonuçlandıramadı.”

Endam İşeri (Esnaf): “Sarıyer’de bir değişim ve güzellik her esnaf ister. Bende onlarla istiyorum. Etrafın güzel olmasını, park sorunlarının olmamasını, dükkanlarımızın önünün açılmasını ve esnafın bizi rahatsız etmemesini istiyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Yeni adayları tanımıyoruz Şükrü başkanla devam.Sarıyerimizi korumalıyız

    Cevapla
  2. 20 Şubat 2024, 16:41

    Değişimden kastınız ne ? Belediye binasını, nikah salonunu, tiyatroyu, kültür merkezini, sagemleri, semt evlerini yıkıp gecekonduyamı geçecekler?
    Sarıyerin meydan aynı diyor, arkadaş sarıyerde meydan mı ? Orada kimin tapulu evini yıkıp meydan, kimşn tapulu evini yıkıp yol yapıp genişletecen , sarıyer merkeze kim gelirse gelsin bir şey yapamazssınız,
    Sarıyer merkezde olan Kaymakamlığı, nüfüs dairesini ferahevlere götürerek sarıyer merkez değersizleştimi ? Yoksa sarıyer trafiği bir nebze rahatladımı ? Sarıyere bir şey yapılmadı diyen bir zahmet sarıyer merkezdeki tapulu arsa sahiplerini kovsunlar yoksa o beklediğiniz düzenleme olmaz.
    Oktay aksu ve zeybek artık sarıyerde siyasi olarak bitmişlerdir villalarında oturmaya devamm.
    Sayın Hüseyin COŞKUNA hayırlı olsun.
    Diyorki chp liler şükrü oyu böldü sarıyeri akp ye teslim etti.
    Arkadaşlar akp li insanlar sarıyerde yaşamıyor mu ? Chp li yönetim sarıyerli akp seçmenini yönetirken iyi !!!
    Akp li yöneticiler sarıyerde chp li seçmeni biraz yönetsin ne var ?
    Sarıyer Sayın Hüseyin COŞKUNUN hakkıdır birazda akp li kardeşlerimiz yönetsin. Sayın zeybek ve ekbi bir 5 yıl şapkalarını önlerine alıp düşünsünler,
    Yada tüm chp liler Serdar ortaç ın şarkısını söylesinler (bence bu asrın hatası olur) şükrü gence ayıp edildi be kendisinden siyasi intikam alındı…

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.