Hüseyin Coşkun: “Sarıyer’in tepe mahallelerine özel otobüs gelecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, mevcut İETT otobüslerinin yapısı ve büyüklüğü nedeniyle bu bölgelerde zaman zaman sıkıntılar yaşadığına dikkat çekti. Coşkun; “Hava koşulları nedeniyle yokuştan çıkamayan, ara sokaklarda sıkışan otobüsler nedeniyle bölge halkı mağdur oluyor. 31 Mart’tan sonra Sarıyer’de bu sorunu çözüyoruz” dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun konuyla ilgili olarak, “Biz İBB meclisinde konuyu gündeme getirdik ve UKOME’ye taşıdık. Bölgenin sorunlarını, halkın ihtiyaçlarını bizden iyi kimse bilemez. Ben doğma büyüme Sarıyerliyim ve komşularımın ne istediğini çok iyi biliyorum. Toplu ulaşım konusunda da harekete geçtik ve UKOME’den kararın geçmesini sağladık. Çıkan karar üzerine İETT’nin otobüs alım yetkisini mevcut Belediye Başkanı’na verdik. 300 tane 8-10 metrelik otobüs alınacak. Bunların 50-60 tanesi de Sarıyer’e hizmet verecek. Böylece büyük otobüslerde yaşanan sorunlar ortadan kalkacak” dedi.

“Ekrem İmamoğlu’nun bu otobüslerle ilgili çalışma yapacağı kesin mi?” sorusuna Coşkun, “Biz İBB Meclisi olarak yetkiyi kendisine verdik. İhtiyacı da biliyor. Gereğini yapması gerekliydi ama yapmadı. 31 Mart sonrası Murat Kurum bu yetkiyi en doğru şekilde kullanacaktır” cevabını verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Mart 2024, 10:57

    İçinde Hizmet Aşkı, Hüseyin COŞKUN 31 Mart’ta Sarıyer’in Başkanı (inşallah)

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.