Anıl Alan sinema filminde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Anıl Alan, Mevlüt Bora’nın yönetmenliğini yaptığı ‘Kurgu’ isimli sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Sinetim Medyanın Üstlendiği, Senaryosunu ve yönetmenliğini “Mevlüt Bora”nın yaptığı “Kurgu” filminin çekimleri Antalya’da başlayacak. Antalya’nın Ünlü tatil beldesi Belek’te 5 Yıldızlı bir otelde gerçekleştirilecek olan çekimler farklı konusu ve ezber bozan türüyle şimdiden merak konusu olmaya başladı.

BİR SENARİSTİN YAZDIĞI HİKÂYE GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR?

Türk sinemasında Daha önce benzer bir örneği işlenmemiş psikolojik gerilim tadındaki film kadrosuyla da dikkat çekiyor. Birçok ünlü oyuncunun yer alacağı filmde müzik dünyasının sevilen isimlerinden Anıl Alan’da yer alıyor.İlk kez sinema filminde oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten ünlü sanatçı Alan, ‘Filmin senaryosu muhteşem. Bence 2024’e damga vuracak bir yapıt olacak’dedi.

KISA ÖZET

Psikolojik çıkmazlar içinde kalan ve yazma yetisini kaybetmiş bir senarist yazabilmek için kendisini bir otele kapatır. Yazdığı hikâyeler otelde gerçeğe dönüşmektedir. Bu durumu fark edip çığırından çıkan senarist kendi yazdığı senaryoya hapsolur. Ya yazdığını silecek ya da yazdığı hikayede yok olacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.