Ayla Ay’dan Açık Atölye Günleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burgazadalı sanatçı Ayla Ay, sanatsal çalışmalarını gerçekleştirdiği atölyesini üç gün boyunca açarak Açık Atölye Günleri’nde sanatseverler ile bir araya geldi.

Burgazadalı sanatçı Ayla Ay, sanatsal çalışmalarını sanatseverlerle buluşturduğu Island Dream Handmade ile ilgi görmeye devam ediyor. Doğadan kopup gelen parçaları hayal dünyasından geçirerek yeni yıl ruhunu yaşatan konseptler yaratan sanatçının 24-25 ve 26 Aralık’taki Açık Atölye Günleri sanatseverlerce beğenildi.

İLHAMINI DOĞADAN ALIYOR

Adadan doğal objelerle sanatsal tasarım ve hediyelik konseptleri bir araya getiren Ay, “Resim ve doğadan objelerle ürettiğim her eser sadece doğadan esinlenerek hayat buluyor. Sonbaharda gerçekleştirdiğim Açık Atölye Günleri’nin bu kez kış versiyonunu yaptım. Bir sanatçının yaşam alanı her zaman ilgi çekici olmuştur. Ben de bu süreçte sanatsal emek ve tasarımsal çabalarımı yerinde izleme fırsatı sunmanın yanı sıra yaklaşan yeni yıla keyif katacak hediyelikler de ürettim. Burgazada’nın doğasından kopup yeniden hayat bulan tüm parçaların gittikleri yerde huzur vermesini diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.