Cafer Hergünsel yeni kitabını imzaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emirgan’ın sevilen yazarı Cafer Hergünsel, yepyeni öykü kitabıyla okurlarıyla buluştu. “Emirgan’ın Muhteşem Kadınları” kitabı raflarda yerini alan Hergünsel, imza gününü gerçekleştirdi.

Emirgan’ın sevilen ismi yazar Cafer Hergünsel, son çıkan kitabı “Emirgan’ın Muhteşem Kadınları” kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Emirgan’ın sokaklarından doğan ve insanlarını anlatan öyküleri çok sayıda kitabında yer veren Hergünsel, yine semtini konu aldı. Emirgan’da kitapseverler ve dostlarıyla bir arada gerçekleştirdiği imza gününe Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği İstanbul Bölge Sorumlusu Aysin Akyıldız Günen, Sarıyerli kitapseverler katıldı. Emirgan’ın sevilen yazarı Cafer Hergünsel’i kitabının imza gününde yalnız bırakmayan dostları keyifli bir ortamda sohbet ettiler. Hergünsel, “Emirgan’ın Muhteşem Kadınları” kitabını anlattı.

GENÇ: “EMİRGANLI KADINLARIN ONUR MADALYASIDIR”

Cafer Hergünsel’in Emirgan’daki imza gününe katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Yazar Cafer Hergünsel, “Emirgan’ın Muhteşem Kadınlarını”ndan öyküleri kitaplaştırdı… Bizler de imza gününde dostlarla bir araya geldik. Bu kitap yazarının da dediği gibi,  Emiganlı kadınların onur madalyasıdır. Okuru bol olsun” ifadelerine yer verdi. Cafer Hergünsel de “Sevgili Başkanımıza günümüze katılımı ve ince düşünceleri için çok teşekkür ederim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.