Çilem Duman ile Caner Hepvarlık’tan düet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı soundlarda düet projeleri yorumlayan ünlü sanatçı Çilem Duman, İzmirli müzisyen prodüktör Caner Hepvarlık ile “Sevesim Yok” düet şarkısını 15 Eylül’de dinleyici ile buluşturdu.

Projenin süpervizörlüğünü üstlenen Çilem Duman, Alfa Müzik Yapım şirketi etiketi ile dijital platformlar ve Alfa Müzik Yapım You Tube kanalında klip ile “Sevesim Yok” şarkısı yayınlandı. Yayınlandığı günden itibaren şarkı bir çok müzik hit listeleri Apple Müzik, Spotify, Fizy gibi büyük dijital müzik platformlarında hızlı bir çıkış yakaladı. Şarkı müzik platformları editörlerinden tam not aldı. Eserin söz ve müziği son zamanların hit şarkılarının yaratıcısı Güneş Kerpiççi imzası taşımakta .Şarkının aranjesini “Manya” olarak tanınan müzisyen Ender Namlı yaptı. Mix Maestering Dj Mamy yaptı. Klip animasyon ve lyric çalışması birleşimi fark yaratan bir havayla hazırlanan klip Typography tarzında Ferhat Acar tarafından hazırlandı.

Kısa sürede klip ve “Sevesim Yok” düet şarkısı binlerce dinleyiciye ulaştı.Opera caz vokallerle şarkıya ayrıca renk katan ünlü sanatçı Çilem Duman yeni yetenek ve özel sesleri dinleyicilerle buluşturmaya devam edeceğini ve İzmirli prodüktör müzisyen Caner Hepvarlık ile birlikte düet şarkı yorumladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.