Çilem Duman’a anlamlı ödül

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Bileşenleri Konseyi’nce düzenlenen Uluslararası 4. Sivas EN’leri Aşık Veysel Ödülleri gecesinde “Popüler Ses Sanatçısı Ödülü” aldı. Duman, ödülünü aldıktan sonra sahne aldığı gecede seslendirdiği ‘Türkiyem Benim’ şarkısıyla büyük alkış aldı.

Sivas Bileşenleri Konseyi, Uluslararası 4. Sivas EN’leri Aşık Veysel Ödülleri gecesini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi. Esenler’deki Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki gecede 58 isim ödüllerine kavuştu. Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan, Dilar Kırmıt ve Mustafa Yılmaz’ın keyifli sunumlarıyla geçen gecede sanat, basın, eğitim, sağlık ve ticaret kategorilerinde ödüller verildi.

SANATÇI ÇİLEM DUMAN GECEYE DAMGA VURDU

Popüler Ses Sanatçısı Ödülü’ne layık görülen sevilen sanatçı Çilem Duman, ödülünü aldıktan sonra sahne aldığı geceye damga vurdu. UNESCO tarafından 2023’ün Aşık Veysel yılı ilan edilmesinden ötürü 4. Sivas EN’lerinde “Aşık Veysel Ödülleri” verilmesinin önemine dikkat çeken Duman, “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü canlı performansıyla seslendirdi. Güçlü sesi ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Çilem Duman büyük alkış aldı. Ardından Cumhuriyetimizin 100.yılına özel seslendirdiği “Türkiyem Benim” şarkısını da okuyan Duman, salondakilere keyifli anlar yaşattı.

Ödülünü alırken Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan’a teşekkür eden Çilem Duman, ata topraklarından böyle anlamlı bir ödüle layık görülmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Sivaslı sanatçı memleketinin başarılı isimleriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğa da değinerek, kültürümüzü yaşatan bu tür organizasyonların da başarıyla devamını diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.