İmza gününün mucizevi etkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okurlarına 7 alanda toplam 77 adımla 777 farkındalık kazandıracak olan “Mucizevi Altın Adımlarla Zenginlik Yolu” kitabının yazarları Ergül Önder ve Dr. Bahar Önder, kitapseverlerle bir araya gelecekleri ilk imza gününün heyecanını yaşıyor.

Yayın hayatına ICF Koçları olarak hızlı bir giriş yapan, Yaşam Koçu & Reiki Master ve aynı zamanda da Sirius Yükseliş Akademisi kurucularından olan Ergül Önder ve Uluslararası Hipnoterapist Dr. Bahar Önder‘in ortaklaşa yazdıkları Dionysos Yayınevi’nden çıkan “Mucizevi Altın Adımlarla Zenginlik Yolu” isimli kitaplarının ilk imza günü için geri sayım başladı. İmza gününe gelen okuyucular arasında yapılacak olan çekiliş sonrası ise şanslı iki kişiye bireysel olarak seans olanağı da sunan ilk imza günleri 27 Eylül 2023 tarihinde, 17.00-19.00 saatleri arasında Kadıköy Moda’daki Frunch Cafe’de gerçekleşecek.

KİTAP 777 FARKINDALIK KAZANDIRACAK

Kitaplarıyla ilgili koçluk alanında sosyal, finansal, zaman, bedensel sağlık, ruhsal, yaratıcı zeka ve ilişki zenginliği başlıklarıyla 7 alanda toplam 77 adımla 777 farkındalık kazandıracak. Koçluk sorularıyla ilgili olarak ilginç bir iddiaları da, okuyucunun sadece ilk 11 sayfadaki adımları sabah uyanınca ve gece uyumadan önce 21 gün boyunca birer kez okuyarak hipnotik etki sayesinde hayatlarının bambaşka bütünsel zenginliklere doğru yol alacağıdır.

BAŞUCU KİTABI NİTELİĞİ TAŞIYOR

Kitabın evrensel nitelikte oluşu ve tüm insanlığa katkı sağlamak üzere ilahi destekle yazıldığını vurgulayan yazarlar Ergül Önder ve Dr. Bahar Önder, ayrıca bu eserin içerik bakımından bir başucu kitabı niteliği taşıdığını da vurgularken, kitabın detaylı içeriğini sosyal platforma taşımak ve evrensel olarak kadınların seslerini duyurabilecekleri “Women Talks Channel” YouTube kanalıyla da yollarına devam edeceklerini açıkladılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Eylül 2023, 16:16

    Çok teşekkürler haberimize, imza günümüze yer verdiğiniz için. Sevgilerimle, Ergül Önder 🙏❤️🌹

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.