Yolak’ın “Büyülü Aşk Masalları” kitabı çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reneta Sibel Yolak’ın yeni kitabı “Büyülü Aşk Masalları” okurlarıyla buluştu. 164 yazardan aşka dair öyküler, sözler, dileklerin yer aldığı ve Yolak’ın kaleminden geçerek hayat bulan kitapta gerçekten yaşanmış aşk öyküleri yer alıyor.

TANITIM BÜLTENİ

 

“Hiçbir yerde okuyamadığınız Büyülü Aşk Masallarını yalnızca bu kitapta okuyacaksınız. Bu öyküler herkesin okuması gereken ve gerçekten yaşanmış aşk öyküleri. Bu öykülerin bazılarında gülecek, bazılarında öyle şey olur mu diyerek hayretlere düşecek, bazılarında ise mendillerinizi hazırlayın gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız. Herkesin aşk öyküsü kendine özel… Bazılarında kendi aşk öykünüzü hatırlayıp “Ah ne günlerdi onlar diyecek”, bazılarında ise “offfffff ne aşklar varmış. Adama da bak” diyebileceksiniz. Henüz aşk yaşamamış olanlar da belki ibret için ders alacak belki de kendilerini hayata hazırlayacaklar. Bazıları da kendi aşk öyküsünü yazacak ve yıllar sonra başka bir kitabın veya destanın  kahramanlarından biri olacak. Var mısınız kendi Aşk öykünüzü yazmaya?

 

İşte ağlatan, güldüren, mutlu sonla biten, savaştıran, engelleri aşan Muhteşem Aşıkların Büyülü Aşk Masallarını Kitabını bir solukta okuyacaksınız.

 

Kitabımıza  164 çok değerli Yahudi, Rum, Müslüman, Ermeni  yazarlar yazdı. Yazarlarımız İngiltere, İsrail, Yunanistan, Amerika, Almanya, Ermenistan, Türkiye, Fransa ve Avusturalya’dan. Yani uluslararası bir kitap oldu. Kimi aşkı anlattı, kimi aşk öyküleri paylaştı, kimi güzel dileklerini yazdılar, kimi hepsini birden yazıp dile getirdiler.  Ortaya Çok güzel bir kitap çıktı.

 

KİTABIMIZA yazan sevgili yazarlara çok teşekkür ediyorum. Tüm bekarlara hayırlı eşler diliyorum.  Bu kitap bana ve tüm  bekarlara çok uğurlu gelsin. Çok Amin.

 

Kitabıma yazan sevgili yazarlara “MUTLU SONLA BİTEN AŞK ÖYKÜLERİ” yazmalarını istedim. Çünkü bence herkes mutlu olmalı. AŞK ÖYKÜLERİNİN SONU MUTLU BİTMELİ. Herkes sevdiğine kavuşmalı.

SİZ NE DERSİNİZ?

 

Aşk üç harflik bir sihir. Bu kitabı okuduğunuzda aşk sihirli değneğiyle sizin de kalbinize dokunacak. Belki de Muhteşem Aşk Öykülerinde kendinizi  bulacaksınız.  Ya da BÜYÜLÜ AŞK MASALLARINI okurken kendi aşk öykünüzü yazacaksınız. Okuduğunuz satırlarda dudağınızdaki nağmelerde romantizmin doruklarında  yaşayacaksınız kim bilir?  Bu kitabı okuyun aşkı hissedin…

 

Reneta Sibel Yolak’ın Büyülü Aşk Masalları kitabında

 

Aşkı için din değiştirenler aşkı için savaşanlar varlık vergisi için bekleyenler vs…”

 

Sevgiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.