featured

İYİ Parti’den fırın ve pastanelere ziyaretler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İYİ Partililer bu kez de Sarıyer’de fırıncılara ziyarette bulundular.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte; 06:00 – 08:00 saatleri arasında, Sarıyer’de bulunan Ekmek Fırınları ve Pastaneleri ziyaret etti.

İYİ Partililer sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Sarıyer Merkez Mahallesi, Büyükdere Mahallesi, Çayırbaşı Mahallesi ve Ferahevler Mahallesi’ndeki fırın ve pastanelerde esnafla bir araya geldiler. Esnafın talep, beklenti ve önerileri dinleyerek yaklaşan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Sarıyer’de hedeflerini de anlattılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.