CHP Sarıyer’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirildi. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve beraberinde ilçe yöneticileri yer aldı.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndaki ziyarette Sarıyer’in gündemi üzerine iki parti arasında değerlendirmelerde bulunuldu. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca yapılan ziyarette Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili öncelikle CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vergili, Sarıyer’deki konular üzerine değerlendirmelerinin ardından seçmenle ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti; “Seçmen kitlesi güneşe benzer. Eğer bizler yüzümüzü güneşe dönersek gölgemiz de bizi arkadan takip eder. Ancak güneşe sırtımızı dönersek bu kez gölgemiz önümüzde olur ve yetişemeyiz. Dolayısıyla bizler siyasi partiler olarak seçmenimize her zaman yüzümüzü dönmeliyiz.”

Sarıyer’in geleceği açısından siyasi partilerin bu nezaket ziyaretlerinde bir araya gelmelerinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Erhan Vergili, “İnsanlar fikirlerini sevmeseler ve farklı görseler de 40 gün iyilikleri hakkında konuşurlarsa birbirlerini anlamaya başlarlar. Dolayısıyla yerel iktidarda hangi parti olursa olsun belediye başkan yardımcılıklarının da farklı partilere verilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ise Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve ilçe yöneticilerine nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Vergili ve Yalınkılıç’ın karşılıklı kitap hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.