DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevine, genç ve başarılı hukukçu Avukat Bilal Çelik atandı. Çelik, mazbatasını bizzat Genel Başkan Ali Babacan’dan aldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevine Bilal Çelik atandı. İlçe başkanlığı görevine atanan Çelik, mazbatasını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan‘ın elinden aldı. Sarıyer’de ilçe başkanının belirlenmesinin ardından partideki yapılanmanın da ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

Sarıyer’de siyasete adım atan Bilal Çelik çalışmalarına hızla başladı. Sarıyer’deki ilk ziyaretini Sarıyer Gazetesi’ne yapan DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun misafiri oldu. Sarıyer’in tüm dertlerine deva olacak proje ve çalışmalarla  ilgili sohbet edildi. Bekir Batu, ziyaretinden ötürü Çelik’e teşekkür etti. Başarılı Avukat Bilal Çelik, Sarıyer Gazetesi ekibine de çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

BİLAL ÇELİK KİMDİR?

10 Kasım 1984 Şanlıurfa doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2010 yılında Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Avukat Bilal Çelik birçok ticari oluşuma kurucu ortaklıklar yapmanın yanında dernek ve vakıfların kuruluşlarında da önemli rol oynamıştır. Şu an 12 yıllık avukatlık tecrübesi yanında birçok ticari faaliyette bulunmaya da devam etmektedir. Kaleme aldığı ve yayımladığı 650’ye yakın hukuki makalesi bulunan avukat son olarak “Mirasta Vasiyetname” adı altında kitap hazırlamış ve basıma geçilmiştir. Emel Farah adında 6 yaşında bir kızı olan Avukat Bilal Çelik, kız çocuğu olduktan sonra özellikle kadın cinayetlerinde bir ücret talep etmeden gönüllü hizmetler sunarak adından sıkça söz ettirmiştir.
Siyasi hayatına DEVA Partisi ile başlayan Avukat Bilal Çelik, Ekim 2021 tarihi itibariyle DEVA Partisi Sarıyer Kurucu İlçe Başkanlığı‘na getirilmiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.