FSM Mahallesi’nde uyuşturucu operasyonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerce FSM Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti ve satışını engellemeye yönelik operasyon düzenlendi. Mahallede bir araçla uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerce FSM Mahallesi’nde operasyon düzenlendi. Uyuşturucu madde ticareti ve satışını engellemeye yönelik yapılan çalışmalarda 34 FBK 981 plakalı aracın mahalle civarında uyuşturucu madde satışı yaptığına yönelik alınan ihbar alındı.
İhbara istinaden tarama işlemi yapılan esnada araç tespit edildi ve uzaktan takibe alındı. Araçtaki şahısların üzerinde yapılan kaba üst aramasında Gökhan S. isimli şahsın üstünde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinde elde ettiği değerlendirilen 7.290 TL para, Hakan D. isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında ise 1000 TL para ekiplerce muhafaza altına alındı.

ŞAHISLARIN ARDINDA ARAÇTA DA ARAMA YAPILDI

34 FBK 981 plakalı araçta yapılan aramada ise satışa hazır halde 6 adet toplamda 16.3 gram gelen uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde ticaretinden elde ettiğini değerlendirilen toplamda 15.350 TL para ve 50 dolar döviz ele geçirildi. Hakan D., Gökhan isimli şahıstan 500 TL para karşılığında uyuşturucu madde satın almak için kendisi ile buluştuğunu ikrarı üzerine her iki şahısta gerekli işlemler için Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından konu bu haliyle günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına aktarıldı. Hakan D.’nin TCK 191’den şüpheli olarak ifadesinin alınıp salıverilmesi, Gökhan S. isimli şahsın TCK 188’den şüpheli olarak ifadesinin alınıp mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı alındı. Gökhan S. isimli şüpheli Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.