narkotik-tir-sariyerde
1:32

Narkotik TIR Sarıyer’e geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi’ne bağlı faaliyet gösteren Narkotik Eğitim Tırı, vatandaşları madde bağımlılığının zararlarıyla ilgili bilgilendirmek için Sarıyer’e geldi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nce planlanmış olan ve İstanbul’un çeşitli ilçelerini gezerek uzman personelce “Madde bağımlılığı ile mücadele” kapsamında vatandaşları bilgilendirmek ve eğitmek amacıyla Sarıyer’e geldi. Madde bağımlılığına yönelik dikkat çeken tüm detayların yer aldığı narkotik tırda vatandaşlar madde bağımlılığının zararlarına yönelik uyarılıyor.

30’A YAKIN VİDEO İLE DETAYLI ANLATIM

Narkotik tırın içerisinde 14 farklı ekranda 30’a yakın farklı interaktif bağımlılık videosuyla uyuşturucu maddelerin sosyolojik, psikolojik ve fiziksel belirtilerinin üzerinde bilgilendirme yapılıyor. Eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında tanıtımlar da yapılıyor. Madde bağımlığının vücuda vermiş olduğu zararlarla ilgili tüm detaylar anlatılıyor.

İŞTE SARIYER’DEKİ PROGRAM

Özel olarak dizayn edilmiş olan narkotik tır, Sarıyer’in üç ayrı mahallesinde yer alacak. Sabah saat 09:00‘dan akşam 21:00‘a kadar tüm vatandaşlara açık olacak narkotikle mücadele tırının Sarıyer’deki programı şu şekilde:

  • 5-6 -7 Ağustos
    İSTİNYE Carrefour SA önünde
  • 9-10 -11 Ağustos
    BAHÇEKÖY Mahallesi kapalı spor salonu bahçesinde
  • 12-13-14 Ağustos
    ZEKERİYAKÖY Carrefour SA önünde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.