Sarıyer’de 2 mazgal hırsızı tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de mazgal ve logar kapaklarını çalarak hurdacılara sattığı tespit edilen şüpheliler, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Hırsızlık anları kameralara yansıyan zanlılar Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakayı ele verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kireçburnu Mahallesi’ndeki bir sokak üzerinden 2 ayrı mazgalın çalınması üzerine hareket geçti. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızların ATV motor kullanarak mazgal kapaklarını çaldıklarını ve hurdacıya sattıklarını belirledi. Olayla ilgili araştırma başllan polis ekipleri Pakistan uyruklu N.M.K., N.U. ve Afganistan uyruklu R. K. isimi zanlıları gözaltına aldı. Zanlılar ile birlikte biri çalıntı iki adet ATV motor da ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri çalıntı mazgal kapaklarını satın alan hurdacılar İ.A. ve F.P.’yi de gözaltına aldı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.A. ve F.P serbest bırakılırken. R.K. isimli şahıs hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı. N.M.K. ve N.U. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.