Beşiktaş Belediyesi’nden karla mücadele

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Belediyesi ekipleri gece boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını hız kesmeden ve aralıksız olarak sürdürdü. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; “Belediyemizin tüm emekçi ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a bağlı ekipler, etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı seferber oldular. Başkan Akpolat’a bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, yoğun kış şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam etti.

BAŞKAN AKPOLAT’TAN EKİPLERE ZİYARET

Karla mücadeleyi sürdüren ekipleri çalışma yerinde ziyaret eden ve ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Rıza Akpolat; “Beşiktaş Belediyesi’nin tüm emekçi ekiplerine teşekkür ederim. Ekiplerimiz vardiya sistemiyle çalışıyorlar. Yaklaşık 43 aracımız, 6 iş makinemiz, 348 saha personelimiz sürekli sokaktalar. Beşiktaş Belediyesi olarak bu süreçte hiçbir hizmetimizi kesintiye uğratmadık. Engelli, yaşlı, bakıma muhtaç tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Toplu taşıma araçlarının bulunduğu duraklarda sıcak yemek ve çorba hizmetlerimizi vermeye devam ettik. Veterinerlik hizmetleri de sokaktaki can dostlarımıza mama götürüyorlar. 6 tane acil hayvan ambulanslarımız sürekli çalıştı. Beşiktaş’ta ulaşım kesintiye hiç uğramadı. AKOM’dan aldığımız bilgilere göre yeniden kar geçişleri olacak ve tüm vatandaşlarımıza araçlarıyla yola çıkmamaları konusunda çağırımızı yineleyelim. Tüm emekçi çalışanlarımıza bir kez daha yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

TUZLAMA VE KÜREME ÇALIŞMALARI GECE BOYUNCA DEVAM ETTİ

Beşiktaş’ta tuzlama ve kar küreme çalışmaları gece boyunca devam etti. Görevlerini büyük bir özveriyle sürdüren emekçiler, Beşiktaş semti sakinleri için yolların daha güvenli olmasına yönelik çalışmalarını durmaksızın devam ettirirken Beşiktaş Belediyesi aşevinden çıkan sıcak ikramlar toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara ulaştırılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.