CHP’li Maltepe Belediyesi, fotokopi makinelerine 6 ayda 1 milyon 567 bin lira kira ödeyecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 700 milyonluk borcuyla İstanbul’un en borçlu belediyelerinden olan CHP’li Maltepe Belediyesi, belediyede kullanılacak fotokopi ve yazıcı makineleri için aylık 261 bin lira kira ödeyecek. 6 aylık kiralama ihalesini alan GAMA Büro, belediyeden tam 1 milyon 567 bin lira alacak.

Geçtiğimiz aylarda işçileriyle yaşadığı sorun yüzünden çöplerin toplanmaması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken CHP’li Maltepe Belediyesi, yine ilginç bir ihaleyle gündemde. Zaman zaman şaibeli ihale iddialarıyla gündeme gelen Maltepe Belediyesi, 21 Mayıs 2021 tarihinde “Yazıcı, Fotokopi ve Tarayıcı sistemleri kiralama ve bakım hizmetleri alımı” ihalesi düzenledi.

Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalenin yaklaşık maliyeti ise 1 milyon 681 bin lira olarak belirlendi. İhale kapsamda 12 farklı kalemde yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi olarak toplam 115 adet cihazın kiralanması öngörüldü. Belediyede kullanılacak cihazlar A Tipi 84 adet, B tipi 24 adet, C tipi 7 adet olarak belirlendi.

AYLIK 261 BİN, 6 AYLIK 1 MİLYON 567 BİN LİRA KİRA

Bilgi İşlem Müdür Vekili İsmail Bakır tarafından hazırlanan ihalenin şartnamesinde işin süresi 1 Haziran -31 Aralık 2021 olmak üzere 6 ay olarak belirlendi. Yapılan açık ihaleye sadece 2 şirket katıldı, bunlardan da sadece birinin teklifi geçerli kabul edildi. Böylece ihale 1 milyon 567 bin lira bedelle GAMA Büro Otomosyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi‘nin oldu. İhaleye rakipsiz giren GAMA ballı işin sahibi oldu. Şirket belediyeye vereceği fotokopi ve yazıcılar için 6 ay boyunca aylık 261 bin lira toplamda ise 1 milyon 567 bin lira alacak. 4 Haziran’da belediye ile ihale sözleşmesi imzalayan şanslı şirketin merkezi Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No:68‘de yer alıyor.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER/ BEKİR BATU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.